WeWant2Run i Lystrup fylder 2 år

WeWant2Run fejrer 2 års fødselsdag (Foto: Michael E. Povlsen)
Profilbillede
dato

Af: Michael E. Povlsen, WeWant2Run

Nu kan WEWANT2RUN fejrer 2 års fødselsdag; det har været og er en kæmpe succes, og hvor er vi i dag?

Vi er nu en klub med 55 medlemmer, der favner bredt lige fra walk - hygge løb - hurtig løb - kort distance til lang distance, men alt sammen i fællesskab. 

Vi har fælles opvarmning, og vi stræber efter at træningsruterne er, så man kan lade sig falde tilbage, hvis man får startet for hårdt ud, samt ruterne laves, så man kan hoppe af ud fra den ønsket distancer.

Vi inddeler ikke i hold, idet medlemmerne finder ud af det på turen.

Vi er fortaler for varieret træning - gerne med lidt tempo skifte - men hvor langsom løb er en stor del af turen, da det giver udholdenhed og man dermed forbedrer sin løbeøkonomi.

Vi tager gerne ud til løb, hvor der er flere distancer, det giver et godt fællesskab, og man glædes lige så meget over klubkammeraternes resultater, som over sine egne og det gør vi også i hverdagens træning, hvor vi hjælper hinanden. 

Så kort og godt en seriøs og hyggelig løbeklub, hvor vi hjælper hinanden - griner af og med hinanden, men samtidig kan løbe kort, langt og hurtigt når det gælder. Her er plads til alle. 

Lyder det for godt til at være sandt? så kig forbi festpladsen mandag, onsdag eller lørdag. Vi kommer også til at være på pladsen oppe ved Brugsen d. 20. august hvor vi træner og vil være klar til at svare på spørgsmål.

Kom frisk vi er klar. Du er også meget velkommen til at kontakte os på wewant2run@gmail.com.


WeWant2Run (Foto: Michael E. Povlsen)


WeWant2Run (Foto: Michael E. Povlsen)

Denne artikel er et læserbidrag. Eventuelle holdninger og synspunkter tilhører forfatteren.

Kilde: Michael Ellemose Povlsen, WeWant2Run