Tag med til Brysternes motionsdag i Lystrup

Foto: Power For Life.
Profilbillede

Søndag den 11. september 2022 er der landsdækkende motionsdag for brysterne, og du er inviteret til at løbe eller gå i Lystrup. 

Dagen starter ud ved Power For Life med fælles opvarmning, og derefter kan du gå eller løbe en af distancerne på 2, 5 eller 10 km.

Du skal selv tilmelde dig og betale som deltager her.

Når du har gjort det, sender du en mail til info@powerforlife.dk, hvori du skriver, at du gerne vil deltage samt hvilken distance, du vil gå eller løbe.

Bryst-ruterne er:

  • De runde: 2,5 km gang
  • De små: 5 km gang
  • De store: 10+ km gang
  • De flade: 5 km løb
  • De lange: 10+ km løb


Efter tilmeldning modtager du et link til en lukket facebookgruppe, hvor alle praktiske detaljer såsom ruter starttidspunkter osv. offentliggøres.

Der vil være både vand, kaffe, te og lidt til blodsukkeret, når du kommer i mål – sponseret af lokale forretninger i Lystrup.

Alle kan deltage i Brysternes motionsdag - både børn, unge, voksne og ældre.

Power For Life håber, at rigtig mange vil deltage, så I sammen kan få en hyggelig søndag, mens I samler ind til en vigtig og alvorlig sag.

Brysterne motionsdag afholdes for at støtte op om det landsdækkende "Brysternes motionsdag" afholdt af Kræftens Bekæmpelse og Støt Brysterne.

Alt overskud fra billet- og t-shirtsalg går ubeskåret til Støt Brysternes og Kræftens Bekæmpelses arbejde med at forebygge og behandle kræft samt støtte til patienter og pårørende.

Læs mere om Brysternes motionsdag i Facebookbegivenheden her.

Tid:
Søndag den 11. september 2022
Kl. . 09.00-12.00 

Sted:
Lystrup (hold øje med Facebookbegivenheden) 

Pris:
En billet koster fra 295 kr. inkl. gebyr. Porto kommer oven i.

Tilmeld dig her.

Kilde: Power For Life // Pernille Ryge Koch