Power For Life sørger for ekstra forkælelse på Mors Dag

Billede fra et tidligere Happy Feet-arrangement i Power For Life (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

Power For Life i Lystrup har besluttet sig for at fejre Mors Dag på en helt særlig måde i år. I anledning af dagen vil de afholde et 'Happy Feet'-arrangement, hvor du og din mor kan forkæle jer selv med en times fodøvelser og fodmassage.

Fødderne er ofte den oversete del af kroppen, når det kommer til træning og pleje. Men som indehaver Pernille forklarer, er vores fødder faktisk kroppens fundament, der bærer rundt på mange kilo hver dag, og derfor kan de nemt blive ømme og spændte.

Ved at lave fodøvelser og fodmassage kan man afspænde fødderne og øge blodcirkulationen, hvilket giver velvære til hele kroppen.

Men der er også en anden fordel ved at træne fødderne: det giver større fleksibilitet i hele kroppen. Når fødderne er smidige og elastiske, kan hele kroppen bevæge sig bedre, og det forebygger også skader og problemer i knæ, hofte, ryg og nakke.

“Happy Feet er for alle uanset alder og fysisk form. Da øvelserne også kan laves siddende, kan personer der er dårligt til bens også få gavn af timen. Og især ihærdige motionister har i høj grad behov for at få styrket og afspændt fødderne,” fortæller Pernille Ryge Koch.

Inspiration fra balletens verden
I løbet af timen vil instruktør Louise Lützen Bolding guide deltagerne gennem forskellige fodøvelser, der styrker og smidiggør fødderne, og som samtidig stimulerer blodcirkulationen og øger fleksibiliteten.

Der vil også være brug af elastikker og bolde til at arbejde med fødderne, og til sidst vil der være en unik omgang fodmassage, der giver velvære til hele kroppen resten af dagen.

Louise har hentet inspiration fra ballettens verden, hvor dansere ofte har ømme tæer og derfor har udviklet teknikker til at afspænde og pleje fødderne. Så kom frisk og få fødderne klar til sommer og sandaler.

Hun glæder sig til at tilbringe Mors Dag formiddag i selskab med forhåbentlig mange mødre og bedstemødre, der ønsker at forkæle sig selv og deres fødder på denne særlige dag.

“Jeg håber på en hyggelig formiddag i skønt selskab med en masse mødre og bedstemødre.”

Praktisk information
Det foregår søndag den 14. maj fra kl 10.15-11.15 - Det koster 60 kr. at deltage Bindende tilmelding til: - info@powerforlife.dk - Betaling via MobilePay på: 25 46 16 53

Dato: 14-05-2023
Tid: 10:15-11.15
Sted: Bremårevej 15, 8520 Lystrup

Du finder meget mere om Power For Life på deres Facebookside og hjemmeside.

Kilde: Power For Life