Power For Life gør noget ekstra for medlemmerne i juletiden

Et trofast Power For Life-medlem, Marie Bonderup (tv), som er lige så tosset med jul som Power For Life's indehaver Pernille Ryge Koch (th) (Foto: Power For Life)
Profilbillede
dato

Pernille Ryge Koch der er indehaver, instruktør og kostvejleder hos Power For Life, fortæller i denne artikel om julen i det lokale træningscenter, Power For Life. Her 

Pernille fortæller, at de egentlig gør lidt ekstra for deres medlemmer i juletiden. Der blev allerede pyntet op tilbage midt i november, og dermed har der været dømt dejlig julehygge lige siden. 

“Jeg er selv meget glad for julen, og alt hvad den bringer, så Power For Life bliver hvert år pyntet op fra omkring medio november for at gøre det ekstra hyggeligt for både medlemmer, men også for os instruktører.”

“Vi har nogle faste traditioner, som gentager sig år efter år. Blandt andet trækker jeg hver søndag en adventsgave, som går til et af de medlemmer, der har deltaget på et hold i den forgangne uge.”

Derudover holder Power For Life julehygge-træning en aften før jul, hvor de kombinerer noget sjov træning med nogle af de søde kalorier, som december måned jo også handler om. Den 31. december har Power For Life et fast "STRONG" på holdplanen om morgenen, hvor man i den grad får afsluttet det nye år:

“Det er et af de lidt hårdere styrketræningshold. Vi slutter så timen med kransekage og bobler, så vi på den måde både får afsluttet det gamle træningsår men også skudt det nye år i gang. Sidst men ikke mindst sker der også en masse julesjov på holdene hele måneden, men det er op til den enkelte instruktør, hvad hun har lyst til at lave at nissesjov med medlemmerne.”


Sæsonafslutning af Ballroom Fitness december 2021, hvor vi selvfølgelig dansede med nisserhuer på (Foto: Privatfoto)

Medlemmerne er gode til at holde fast i vanerne
Pernille afslører også, at hendes medlemmer er utroligt gode til at holde fast i den sunde vane, selvom det er december:

“Som oftest er Power For Life's medlemmer gode til at holde fast i deres træningsvaner i december måned. Dog er holdene fredage og søndage eftermiddage lukket ned i denne måned. Imellem jul og nytår er holdene som regel godt besøgt, dels fordi flere af vores medlemmer holder juleferie, men også fordi, nye medlemmer begynder at finde vej til os i den uge,” siger Pernille Ryge Koch.

Gaven til instruktørerne er fortsat hemmelig
Instruktørerne bliver også belønnet her i julen, men det er naturligvis stadig en hemmelighed, fortæller Pernille Ryge Kock:

“Selvfølgelig får mine instruktører julegaver. Nogle år har de fået en julekalender, og andre år en pakke under juletræet til den 24. december. Hvad jeg gør i år, er dog stadigvæk en hemmelighed,” siger Pernille.

Henover juledagene skal du være opmærksom på ændrede åbningstider i Power For Life:

“Vi holder lukket 1. og 2. juledag samt 1. nytårsdag. Fra den 23. december og til og med 1. januar kører vi med juleholdplan, men med hold både morgen/formiddag og eftermiddag/aften,” slutter 

Du finder meget mere om Power For Life på deres Facebookside og hjemmeside.

Kilde: Power For Life