Nyt fra Lystrup i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Lystrup er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Der er p.t. ingen planlagte grundlovsforhør i kredsen i dag. 

Ældre mand død i brand

En ældre mand blev søndag fundet død i sit hus på Åmindevej i Risskov i forbindelse med en brand på stedet. 

Politi og brandvæsen rykkede søndag kl. 11.57 ud til branden, efter en borger havde set branden og ringet 112. 

Huset var overtændt, og der stod store flammer op, da patruljen nåede frem. Efter lidt tid fandt røgdykkere husets beboer død. Ingen andre personer kom umiddelbart noget til ved branden. 

Østjyllands Politi undersøger nu brandårsagen nærmere og har ikke yderligere oplysninger om sagen på nuværende tidspunkt. 

**

 

Tyverier fra flere biler i Aarhus og Tilst

Østjyllands Politi fik søndag kl. 7.47 en anmeldelse om, at en række biler, der holdt parkeret på Marselisborg Havnevej i Aarhus havde fået knust en siderude. Det viste sig ved patruljens ankomst, at der havde været indbrud i 18 biler. 

Et par timer senere kom der en anmeldelse fra en Samkørselplads på Viborgvej i Tilst, hvor der havde været indbrud i fem biler, der holdt på stedet. 

Politiet sikrede spor på stedet og efterforsker nu sagerne nærmere og kigger på, om der kan være en sammenhæng mellem tyverierne i Aarhus og Tilst. Der er endnu ikke et overblik over, hvad der var blevet stjålet. 

Østjyllands Politi opfordrer til, at man aldrig lader værdigenstande ligge i bilen. Gør det eventuel synligt for tyven, at bilen er tømt ved at fx at fjerne overdækket i bagagerummet og åbne handskerummet. 

**

Sigtet for salg af stoffer to gange på et døgn

En 20-årig mand blev søndag standset to gange med stoffer i bilen. Klokken 12.39 dirigerede en patrulje hans bil ind til siden på Emma Gads Gade i Brabrand, og da det lugtede af hash i bilen, foretog betjentene en ransagning og visiterede den 20-årige, der sad bag rattet. 

I bilen lå flere salgsposer med skunk og hash, som blev beslaglagt, og den 20-årige blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på salg. 
Kl. 16.07 blev den 20-årige endnu en gang standset i sin bil. Denne gang på Dr. Holsts Vej i Åbyhøj, og endnu en gang fandt politiet flere salgsposer med hash og skunk gemt i bilen. 

Derudover fandt betjentene også nogle hundrede kroner i kontanter. Både penge og stoffer blev beslaglagt, og den 20-årige fik endnu en sigtelse. 

**

 

Anholdt efter slagsmål i Aarhus

Søndag kl. 14.39 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at 3-4 personer var involveret i et slagsmål i Mølleparken i Aarhus C. 

Da patruljen kom frem, fik de kontakt til en 31-årig mand, der havde fået nogle mindre skader i ansigtet. Vidner forklarede, at den 31-årige var blevet slået af to andre mænd, og den ene, en 28-årig mand befandt sig fortsat på stedet. 

Den 28-årige blev derfor anholdt og sigtet for vold. 

Østjyllands Politi undersøger nu episoden nærmere. 

**

Restaurant udsat for hærværk

Østjyllands Politi fik søndag morgen en anmeldelse om, at ukendte gerningsmænd havde kastet et par store sten gennem nogle ruder ind til en restaurant på Bystævnet i Lystrup. Formentligt omkring kl. 3.40 natten til søndag. 

Der var umiddelbart ikke stjålet noget på stedet. En patrulje sikrede spor på stedet, og politiet efterforsker sagen som hærværk. 

**

 

Færdsel

Søndag kl. 13.32 skete der et færdselsuheld i krydset Århusvej/Ringvejen i Grenaa. En 25-årig mandlig bilist og en 55-årig kvindelig bilist stødte sammen i krydset. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade. 

Søndag kl. 21.40 skete der et færdselsuheld på Østjyske Motorvej ved Tilst. En 22-årig mandlig bilist kørte op bag i en bil ført af en 38-årig kvinde. Den 22-årige pådrog sig nogle skader og blev kørt på sygehuset. 

**

 

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt fire indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds

På Søren Møllers Gade i Randers C begået mandag d. 10/10 mellem kl. 10.00 og kl. 11.00
På Dyrehavevej i Aarhus C begået mellem torsdag d. 13/10 kl. 15.00 og søndag d. 16/10 kl. 12.55
På Holtevej i Aarhus C begået mellem fredag d. 14/10 kl. 8.00 og søndag d. 16/10 kl. 18.15
På Højager i Hjortshøj begået mellem fredag d. 14/10 kl. 15.00 og søndag d. 16/10 kl. 21.50
 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi