Nyt fra Lystrup i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Lystrup er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Ingen planlagte grundlovsforhør i dag. 

 

Færdsel:

Fredag kl. 20.40 blev en 54-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for spirituskørsel, da han blev standset af en patrulje på Clausholmvej, 8960 Randers SØ. 

Lørdag kl. 02.33 blev en 48-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for spirituskørsel, da han blev standset af en patrulje på Sønderskovvej, 8520 Lystrup

Fredag kl. 13.25 blev en 28-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel da han blev standset af en patrulje på Majorvej, 8930 Randers NØ. 

 

Fredag kl. 2245 blev 19 årig mand anholdt og sigtet for at forvolde nærliggende fare for nogens liv samt overtrædelse af våbenloven. Patrulje ville bringe to personbiler til standsning på Thorvaldsensgade i Århus midtby. Begge biler undkørte og blev eftersat af politiet. I forbindelse med eftersættelsen kørte bilerne over for flere røde lys. Den ene bil - en hvid Citröen - blev efterladt på Edwin Rahrs Vej i Brabrand og personerne flygtede. Den 19 årige blev kortvarigt efter anholdt af patruljen.

I bilen blev fundet ulovlige knive, hvorfor manden blev sigtet for våbenloven. 


Indbrud:


Der er i det seneste døgn anmeldt to indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds.

På Aalborggade, 8940 Randers SV, begået fredag kl. 12.29.

På Solklintvej, 8250 Egå, begået mellem fredag kl. 21.09
 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi