Kvinde omkommet i tragisk boligbrand i Elev ved Lystrup

Profilbillede
dato

En alvorlig boligbrand i Elev tidligt mandag morgen har resulteret i en 56-årig kvindes død, bekræfter Østjyllands Politi.

Alarmen lød kl. 07.32, da Østjyllands Politi modtog en anmeldelse om en brand i en bolig. En beboer, der blev vækket af brandalarmen, informerede myndighederne om, at en kvinde sandsynligvis befandt sig inde i huset.

Ved politiets ankomst var huset fyldt med røg, men der var ikke udviklet større flammer. Det lykkedes de øvrige beboere at forlade huset tidligere på morgenen, inden situationen eskalerede.

Brandvæsenets indsats resulterede i en tragisk opdagelse, da de fandt en kvinde afgået ved døden i boligen. Østjyllands Politi er i gang med at efterforske årsagen til branden samt fastslå identiteten på den afdøde. Der er dog en formodning om, at det drejer sig om en tragisk hændelse.

De pårørende til den formodede afdøde er blevet underrettet om tragedien. Politiet har i øjeblikket ikke yderligere kommentarer til sagen.

Som en del af indsatsen for at håndtere situationens følgevirkninger, besøgte en politipatrulje kortvarigt Elev Skole for at orientere og berolige eleverne, idet branden fandt sted i nærheden af skolen.

Kilde: Politiets Døgnrapport