Gangtræning i LIF starter op igen

Foto: Redaktionen.
Profilbillede

Gangtræning i LIF - Løb & Motion starter op igen onsdag d.4. august kl.10.00. Skal du være med?

I maj og juni har LIF - Løb & Motion haft et gåhold onsdag formiddag, hvor der er fokus på at øve teknikker i at gå lidt hurtigere end normalt. 

Træningen har bestået af opvarmning, tekniktræning og en gåtur på ca 40 min, 3-4 km, i varieret tempo. 

Gang træningen har været på pause i juli måned på baggrund af sommerferien, men nu starter holdet op igen. Opstart finder sted onsdag den 4. august kl. 10.00, hvor gangholdet for efterårssæsonen fremadrettet vil gå raske gåture.

Måske vil du med ud og prøve en ny og anderledes motionsaktivitet? Hvis dette er tilfældet, så mød op en onsdag i den kommende tid. Du skal møde op ved Lystruphallen. 

Du er velkommen til at afprøve om motionsformen er noget for dig, og hvis det fortsat har interesse, sker tilmeldingen under træningen. Det koster 100,- kr for perioden efterårssæsonen, som strækker sig fra august til december 2021. 

Der er mange sundhedsmæssige fordele ved gangtræning. For det første er der lavere risiko for skader sammenlignet med løb. Derudover kan gangtræning øge både kredsløbskonditionen og stofskiftekonditionen.

Ved spørgsmål kan der rettes henvendelse til Per Dreyer på mail perd@lif-lm.dk. Læs mere om LIF - Løb & Motion på hjemmesiden for flere motionsformer.

Kilde: Redaktionen