10 forrygende år i Power For Life: Træning, glæde og fællesskab

Foto: Privat. En holdtræningstime i Power for Life med indehaver, Pernille Ryge Koch, i front
Profilbillede
dato

Sammen med Pernille Ryge Koch fra Power For Life ser vi tilbage på det seneste år i Lystrup-virksomheden.

Power For Life kan se tilbage på et år med adskillige lyspunkter. Omend der også har været udfordringer.

“Corona-årene har været hårde med mange bekymringer. At gå fra en stilling som marketingschef for næsten 11 år siden, til at tage beslutningen om at åbne Power For Life, var ikke kun et karriereskift, men absolut også et skift fra et sikkert økonomisk fundament, til en gyngende grund, uden at vide, om det ville briste eller bære,” fortæller indehaver, instruktør og kostvejleder, Pernille. 

Dengang lavede Pernille en aftale med sig selv om at give det fem år. Kunne det økonomisk ikke bære, eller syntes hun, af den ene eller anden grund, ikke det var sjovt længere, når de fem år var gået, havde hun givet sin drøm den chance, den havde fortjent."

Nu er der så gået 10 år og hvad Pernille ikke vidste, da hun satte femårs-fødselsdagen som milepæl var, at de efterfølgende fem år skulle indeholde både udfordringer og bekymringer, hun aldrig havde forestillet sig - nemlig corona. 

“Så at stå her i dag og ikke have været nødt til at dreje nøglen om er et vigtigt skridt ud af “corona-krisen”. Bekymringerne er ikke helt slut, og Power for Life er under genopbygning, men jeg giver ikke op og jeg er på ingen måde end ludobrik, der bliver slået hjem. Dertil er mit konkurrencegen for stort.” 

Pernille Ryge Koch har været i forretningen i 10 år. Ifølge indehaveren skal der, fra det seneste år, fremhæves følgende:

10 år med holdtræning og kostvejledning i Lystrup

Det sidste årti har træningsentusiaster i Aarhus Nord området danset Zumba®, svedt til Bodytoning, svinget med Powerhoops og meget meget mere i Power For Life’s lokaler i Lystrup. Det blev fejret med fødselsdagsfest i april måned.

"Det har været 10 forrygende år, hvor en kæmpe drøm er blevet til virkelighed, men samtidig også svært at forstå, at der nu er gået så mange år, siger Pernille Ryge Koch, der driver det populære holdtræningscenter i Lystrup, hvor mange af medlemmerne har været med fra første åbningsdag.

Power For Life danner rammerne om et sundhedshus, som både huser diverse muligheder for holdtræning, men også vægttabshold, vægttabsforløb og kostvejledning generelt.

”Det har altid været meningen, at Power For Life skulle være mere end bare motion. Det skulle først og fremmest være motion på den sjove måde. Derfor har jeg valgt holdtræningsformer, der giver smil, grin og en masse god energi og overskud. Vi hygger os sammen og har det sjovt i alle træningstimerne. På den måde er motion i Power For Life en daglig fest i stedet for en sur pligt,” siger Pernille.

Engagementet, glæden og energien lyser ud af den stolte indehaver. For Pernille og Power For Life handler det ikke om at have passive medlemmer, som så mange af de store fitnesscentre lever højt på.

”Jeg vil have medlemmer, der rent faktisk kommer og deltager på holdene – og kan lide det. Det fedeste er en hel sal fyldt med glade og syngende Zumba dansere eller svedende og hårdtkæmpende styrketræningsdeltagere. Det giver så meget energi både til deltagerne, men også til os instruktører.”

Igennem mere end ni af de 10 år har det også været muligt for interesserede at få hjælp til kostomlægning og vægttab.

”Jeg har haft mange klienter i mine hænder gennem alle årene og de har hver på deres måde sat et unikt fodaftryk i mit liv. Det har været fantastiske rejser, jeg har været på sammen med dem, og det har ofte gjort mig ydmyg af stolthed at de har valgt mig til deres ”hjælper” i så vigtig en ting, siger Pernille.

"At kunne hjælpe dem til både vægttab, større selvtillid og selvværd samt livsstilsomlægning til et sundere liv, har været den største gave. De har været super seje og kæmpet og hold fast selv, når det har virket uoverskueligt. Jeg glæder mig meget til i fremtiden at hjælpe mange flere til et sundere liv.”

Igennem årerne er det også blevet til flere virksomhedsaftaler om rådgivning i sund livsstil til medarbejderne. I år har medarbejderne på Hummels hovedkontor på Aarhus Havn været igennem et forløb.

"Vi valgte som personaleforening at hyre Pernille til at lave kropsanalyse på de medarbejdere, som havde lyst. Pernille kørte tæt på 100 mennesker igennem det første forløb, hvilket var over 1/3 af vores 240 ansatte, så det var en stor succes, fortæller Merete Vinther, som er Digital Key Account Supporter og med i personaleforeningens bestyrelse.

Hun uddyber:

"Ideen med initiativet var at give folk en motivation til at forbedre deres livsstil og få nogle input til hvordan eller at motivere dem til at fortsætte de gode vaner, de allerede havde. Det gav også en masse snak mellem kollegaerne, og vi fik kun positiv respons på tiltaget og på Pernille i det hele taget."

Et stort skridt på karrierevejen

Når vi spørger Pernille om, hvad der i sin tid fik hende til at skifte en stilling som Marketingchef ud med denne mere usikre jobfunktion som selvstændig indehaver af et holdtræningscenter, glider der for en kort stund et mere alvorligt udtryk hen over hendes ansigt.

”Jeg mistede min mor til kræft for snart 15 år siden efter et slemt sygdomsforløb. Da min far så for 10,5 år siden også fik konstateret kræft, tog jeg mit eget liv op til revision. Jeg havde på daværende tidspunkt undervist i Zumba et års tid og fået skabt et godt fundament af deltagere. Jeg blev fritstillet fra mit job som marketingchef og havde seks måneder på fuld løn til at tænke over tingene. Da de tre måneder var gået, havde jeg truffet en beslutning. Så jeg fandt mine lokaler her på Bremårevej 15 i Lystrup, lavede en hjemmeside og gik rundt med ca. 30.000 flyere i Aarhus N - og det var INDEN postkasserne kom ud til vejen at stå,” siger Pernille med et skævt smil.

Der er ingen tvivl om, der ligger store og vigtige følelser bag tankerne om Power For Life, og at det for Pernille er blevet en livsstil at hjælpe så mange som overhovedet muligt til et sundere liv på den ene eller den anden måde.

Spørger man medlemmerne, er der ingen tvivl. De er vilde med deres træningscenter, og det er udtalelser som ”dejligt og uformelt sted”, ”super god stemning og energi”, ”et helt unikt sted”, ”fantastisk fleksibilitet”, ”dejligt at vi har det skønne sted i Lystrup” og ”skøn variation med de forskellige hold”, der sætter en fællesnævner for medlemmernes holdning til Power For Life.

Har DU lyst til selv at mærke den gode stemning i Power For Life, kan du altid kontakte centret for en uforpligtende snak, ligesom du kan få en gratis prøvetime på et valgfrit hold.

For yderligere information:

- Pernille Ryge Koch  

- Tlf: 25 46 16 53

- Mail: pernille@powerforlife.dk

Du kan læse meget mere om Power For Life på deres Facebookside og hjemmeside.

Besøg Power For Life på adressen Bremårevej 15 i Lystrup. 

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Power For Life