Vil du mødes med andre, der er glade for at strikke?

Foto: Redaktionen.
Profilbillede
Linnea Werge

Hvis du godt kan lide at arbejde med garn og ind imellem gerne vil have lidt selskab, inspiration eller har brug for at spørge om et godt råd, så er gruppen for de garnglade på Lystrup Bibliotek måske lige noget for dig.  

 Du kan både strikke og hækle, det er der ingen regler for, men du skal være glad for garn, hvis du vil være med i gruppen for de garnglade på Lystrup Bibliotek - næste gang er torsdag den 7. oktober.  

Hver torsdag aften i de lige uger mødes en gruppe garnglade folk på biblioteket for at strikke eller hækle sammen og dele tips eller gode råd.

Det er fra klokken 19.30 – 22.00, og det er for alle og helt gratis.  

Så sidder du derhjemme og savner selskab, når du arbejder med strikketøjet, eller oplever du, at du indimellem er i tvivl om noget og godt kunne bruge et godt råd, så tag forbi gruppen på biblioteket.  

Gruppen for de garnglade vil formentlig være en rigtig god støtte til dig, der kan blive i tvivl, om du gør det rette eller helt har styr på strikketøjet.

Her kan du spørge de andre til råds eller selv hjælpe en anden, som er i tvivl om noget – sammen kommer I helt sikkert i mål. 

Kilde: Redaktionen