Vandregruppen Gå-da-med starter op

Profilbillede

Lørdag d. 8. januar starter de sunde arrangementer igen op i Lystrup med den lokale vandregruppe. Årets første arrangement med Gå-da-med hedder ’Velkommen til 2022’. Her kan vælges imellem forskellige ruter.

Nytårsraketternes susen er ovre. Det samme er den lækre julemad. Nu er det tid til en ny og frisk start – nu er det tid til at sige ’Velkommen til 2022’. Og hvilket bedre måde at gøre det på end med en god vandretur?

Alle borgere i Lystrup inviteres nu med på vandring. Turen er for alle. Her handler det nemlig ikke kun om gåturen, men i høj grad også om fællesskabet.

Her kan du i selskab med andre fra byen nyde den friske luft, samværet og en sund aktivitet – det må dog blive uden menneskets bedste ven, da det frabedes at medbringe hund på turen. 

Ruter på 5 og 10 km

Der vil på dagen være to forskellige ruter at vælge imellem. Der er ruter på henholdsvis fem og 10 kilometer. Og skulle du have mod på 15 km, så er der mulighed for at gå begge ruter. Turen starter ved SuperBrugsen. 

Selve formålet med gruppen er, ud over det hyggelige fællesskab, også at få trætte ben og fødder samt fysisk og psykisk velvære.

Vel mødt til en dejlig gåtur her i starten af 2022.

Se mere her.

Kilde: Redaktionen