Sundere i Lystrup sammen med Loop

Profilbillede

Loop lokkede Black Friday med store besparelser på mere sundhed. Og nåede du det ikke, så bare rolig – der er masser af tid til at tage god vare på din krop både op til jul og i månederne efter. Få styr på juleforsættet allerede nu

Julen er en hyggelig tid. Julehjerter, julelys, hyggelig stemning med familien og måske også lidt mere at spise end, hvad godt er.
Hos Loop i Lystrup er der fokus på den gode livsstil – hele året. Her er det ikke kun i januar og februar, at der skal være styr på livsstilen. 
Især i julemåneden kan det være ekstra nødvendigt at få sig rørt mere, end du plejer, så der ikke sætter sig unødigt ekstra på sidebenene i den hyggelige julemåned.

Styr på nytårsforsættet 

Ved at melde dig ind i Loop allerede nu er der god mulighed for at få rørt hele kroppen og måske tilmed møde nye mennesker i dit lokalområde.

Så har du tilmed også styr på nytårsforsættet, hvis planen er at være lidt mere rørig og sund i det nye år. Her på denne specielle fredag kan du altså spare penge på at blive sundere, hvis planen alligevel var at blive sundere i det nye år.

Se mere her om, hvad der rør sig af gode tilbud i Lystrup her.

Kilde: Loop