Power For Life har store planer for den nærmeste fremtid

Foto: Privat // Holdet "Happy Feet" sætter fokus på den kropsdel, der skal bære os hele livet.
Profilbillede
dato

Fremtiden kan være svær at forudsige, men Pernille Ryge Koch, som er indehaver, instruktør og kostvejleder i Power For Life, fortæller dog alligevel om de spændende tiltag, der er i vente i Power For Life.

Pernille giver her et indblik i, hvad vi kan forvente fra Power For Life i den nærmeste fremtid:

“Power For Life's holdplan har altid været fundamentet i centret og det vigtigste "tiltag" - og det bliver den også i det nye år. Men som de andre år vil også 2023 indeholde nye tiltag, arrangementer og events. Noget er planlagt, andet er under udarbejdelse og endnu andet kommer til efterhånden, som idéerne dukker op i mit hoved.”

Sidste år lancerede Power For Life "pop up"-timer med "Happy Feet", som er træning og udstrækning af fødderne, og de lancerede også "Ansigts Yoga". Disse tiltag fortsætter, men der er endnu mere nyt på vej:

“De tiltag fortsætter vi med i det nye år - allerede fra januar. Derudover kommer "Børne Yoga" tilbage, og vi starter med 1,5 times workshop søndag den 29. januar fra kl. 11.30.”

“Vi starter også det lukkede Ballroom Fitness-forløb mandag aftener er tilbage med start 9. januar. Her danser vi de forskellige stilarter fra "Vild med Dans", dog uden partner, og med meget nemmere koreografier, så alle kan være med.”


Foto: Privat // Børne Yoga er tilbage i Power For Life startende med 1,5 times workshop søndag den 29. januar.

Salsa på skemaet i 2023
Som noget helt nyt vil Power For Life tilbyde et 8-ugers mindfulness-forløb, hvor deltagerne kan trække sig tilbage fra hverdagen og fokusere på sig selv. Dette forløb starter op i uge 3.

“Vi glæder os meget til på den måde også at kunne sætte det enkelte medlem i fokus,” lyder det forventningsfuldt fra Pernille.

Sidst men ikke mindst af de planlagte tiltag og dem der ikke kun er på tegnebrættet, kommer Salsa-undervisning til Power For Life.

“Vi starter med en "prøvetime" tirsdag den 17. januar kl. 18.10, så alle, der er interesseret, har mulighed for at prøve, og derfra bliver Salsa et fast hold fra uge 8 - altså efter vinterferien,” fortæller Pernille.

Salsainstruktør, Nanna Grisell Luz Bravo er bosat i Lystrup og altså lokal, men hun er født med danse-blod i årerne, da hun kommer fra salsa'ens hjemstavn, Havana, på Cuba.

Det er derfor Nanna Grisell Luz Bravo, som deltagerne kan for glæde af at danse salsa med på det nye salsa-hold.


Nanna Grisell Luz Bravo står for at instruere deltagerne i en glædelig omgang salsa på det nye salsa-hold. (Foto: Privat)

Som altid vil Pernilles primære fokus i de første måneder af året være at hjælpe både eksisterende medlemmer og nye medlemmer i gang med træning, på en sund og naturlig måde, så det bliver en vane i deres dagligdag

“Januar er typisk den måned, hvor flest melder sig til en eller ande form for motion, men langt størstedelen af dem kommer aldrig rigtigt i gang eller også stopper de efter noget tid, fordi de får overtrænet og dermed ikke får den sunde, naturlige rytme i deres træning,” lyder det fra Pernille der dog understreger, at de fleste hænger ved.

“Det har heldigvis aldrig været tilfældet i Power For Life blandt andet fordi, jeg altid råder mine medlemmer til at finde et træningsniveau, de kan overholde i en travl hverdag og også stadig har det som en god rytme, når det bliver sommer.”

“Det kræver fokus og tid med medlemmerne, men noget jeg gerne gør, da det betyder meget for mig, at både nye og gamle medlemmer føler sig godt taget imod i Power For Life.”


Foto: Privat // I ansigtet er der både muskler og bindevæv, der skal trænes og vedligeholdes. Det sætter Power For Life fokus på, når de afholder "Ansigtsyoga".

Lystrup betyder noget helt særligt for Power For Life, hvorfor de også har fokus på at være en del af byens liv fremadrettet.

“Jeg bruger meget Facebook markedsføring og alle events, "pop up"-timer osv. bliver lavet som begivenheder på Power For Life's Facebookside. Er der arragementer eller andre tiltag i lokalsamfundet, stiller Power For Life også altid gerne op med det, vi kan bidrage med,” fortæller Pernille afslutningsvist.

Du finder meget mere om Power For Life på deres Facebookside og hjemmeside.

Besøg Power For Life på adressen Bremårevej 15, 8520 Lystrup.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Power For Life // Pernille Ryge Koch