Pernille skaber tryghed for kvinder til træning

Profilbillede
dato

Efter et stort vægttab og drevet af enorm interesse, satte Pernille Robdrup sig for at kaste sig ud i livet som iværksætter.

Hun bærer nu titlerne personlig træner, kostvejleder og vanecoach. Hun uddannede sig til dette, og var færdig i sommerferien 2020, hvorfor hun oprettede Sund og Stærk By Pernille umiddelbart lige efter.

Hendes indgangsvinkel til dette arbejdsliv var god, da hun er drevet af interessen:

”Årsagen til, at jeg er endt med at lave, hvad jeg laver i dag, er at jeg selv har tabt 40 kg. Jeg har haft det rigtig svært med at tabe mig. Jeg har altid trænet en masse, men det kunne ikke alene skabe vejen, så jeg måtte finde andre veje,” forklarer hun og uddyber:

”Jeg har altid haft lysten og brændt for at træne og at videreudvikle min træning, så jeg kan få mest muligt ud af den.”

Hun er nu i gang med at uddanne sig til vanecoach, som netop var, hvad der fik hende til endeligt at tabe de 40 kg og dernæst at holde vægten.

Hendes egen glæde for træning finder hun motiverende for at fortsætte, og hun ønsker at videregive denne til hendes kunder – gerne sammen med hendes viden og gode energi.

Netop kunderne er af stor betydning for Pernille, og hun sætter stor pris på at arbejde sammen med dem:

“Dét der betyder allermest, er at skabe glæde ved træning for kvinder – i særdeleshed kvinder, har svært ved at finde sig tilpas i træningscentre. At de så finder ud af, at det er godt at træne kroppen for at gøre noget godt for sig selv, og derved blive stærkere er blot et plus. Det er fantastisk at se, når jeg kan skabe glæde og tryghed ved træning,” fortæller hun.

Det er ikke tilfældigt, at Pernille fremhæver de kvindelige kunder – det er nemlig den målgruppe, hun fokuserer på i sit arbejde.


Foto: Pernille Robdrup

Pernille tilbyder bootcamp-hold kun for kvinder, hvor der maksimalt er fem deltagere på hvert hold. På denne måde er det små intime hold, hvor der er plads til at coache hver enkelt deltager. Det er så tæt på en personlig træning, som overhovedet muligt, fordi der er så få på holdet.

”Det skal være et trygt og glad sted. Et sted, hvor man kan grine, svede og træne sammen. Det er vigtigt for mig, at spejlene ikke må få magt og derved bestemme. De andre i træningscenteret kan heller ikke kigge på en. Det er derfor, det er små hold, hvor trygheden er i fokus med plads til grin,” fortæller hun og uddyber hvorfor:

”Mange kvinder synes, det er rigtig rart – på mine hold er det nemlig ligegyldigt, hvordan du ser ud, hvor meget erfaring du har, eller hvilken kropstype du har. Alle kan være med.”

Pernille tilbyder træning både om formiddagen og eftermiddagen mandag til torsdag. Som hun selv beskriver det, er der nok at tage fat i. Hun tilbyder nemlig også personlig træning 1-1 samt kostvejledning og coaching ved siden af.

Her kan du, som kunde, deltage i et 12-ugers forløb med fokus på dine kostvaner, der skal arbejdes med fra uge til uge. Her har man også fokus på de bagvedliggende psykologiske elementer, fremfor blot vægten.

Et forløb hos Pernille kan skræddersyes, og man kan skrue det sammen præcis, som man har lyst til.

Der er ingen tvivl om, at Pernille er super tilfreds med, hvordan interesse og arbejdsliv smelter sammen. Når hun ser tilbage, er hun først og fremmest stolt over eget vægttab, og dernæst evnen til at arbejde med egne vaner og at kunne videreudvikle sig selv og andre indenfor træning.

For fremtiden drømmer Pernille af at kunne leve af virksomheden Sund og Stærk By Pernille, at kunderne får de resultater, de drømmer om samt at få skabt et reelt forum i form af et træningscenter med hendes kerneværdier i centrum – nemlig fællesskab, tryghed og glæde.

Besøg Sund og Stærk by Pernille på hendes Facebook og hjemmeside.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Pernille Robdrup // Sund og Stærk by Pernille