Østjyllands Politi: Nyt fra Lystrup - lørdag den 20. juni

Kilde: Østjyllands Politi

Lystrup er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Døgnrapport for Østjyllands Politi lørdag den 20-06-2020

 

Grundlovsforhør

En 28-årig mand fra Aarhus bliver i dag kl. 1000 fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Aarhus. Han er sigtet for overtrædelse af straffelovens § 244/245 - vold/kvalificeret vold. Vi har for nuværende ikke yderligere oplysninger om sagen. Resultatet af GF udsendes på Twitter.

Her er et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands Politikreds

Røveri

En 22-årig mand, der er ansat hos DAO, kørte fredag morgen ca. kl. 03.00 på Carit Etlars Vej, 8230 Åbyhøj rundt med aviser og pakker. Da han kom ud fra en adresse, hvor han havde afleveret en avis, blev han passet op af to maskerede mænd, der truede ham til at udlevere nogle pakker.
Han beskriver de to mænd som

a. Mand, 20-25 år gammel, alm til spinkel bygget, brun i huden, 180-185cm høj, han var iført hvid skimaske, mørk hættetrøje
b. Mand, 20-25 år gammel, alm til spinkel bygget, hvid i huden, 180-185cm høj, bar sort skimaske. Han holdt en knivlignende genstand i hånden.

Spirituskørsel

En 40-årig mandlig bilist førte fredag kl. 19:06 personbil ad Kløvermarksvej i 8370 Hadsten, uagtet han havde indtaget spiritus i et omfang, der oversteg det tilladte. Den 40-årige mand blev anholdt, fik udtaget blodprøve, sigtet for spirituskørsel og efterfølgende løsladt.

Motordr. køretøj, euf. stoffer uden recept

Fredag kl. 09:41 blev en 38-årig mandlig bilist rutinemæssigt standset på Vorup Kirkevej i Randers SV.
Det viste sig at den 38-årig var påvirket af euforiserende stoffer og at hans førerret var inddraget. Han blev anholdt og medtaget til skadestuen for udtagelse af blodprøve. Efterfølgende blev han sigtet for kørsel i narkopåvirket tilstand og for kørsel uden førerret og herefter løsladt.

Samme dag kl 20:09 blev en 33-årig mandlig bilist standset på Lystrupvej i Lystrup. Han blev skønnet påvirket af narkotika og blev endvidere fundet i besiddelse af euforiserende stoffer. Han blev anholdt og sigtet for kørsel i narkopåvirket tilstand og for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer. Efterfølgende løsladt.

Lørdag morgen kl. 03:02 blev en 18-årige mandlig bilist standset på Vestervej i Grenå. Den 18-årige blev testet positiv i en narkotest, hvorfor han blev anholdt og medtaget til stationen for udtagelse af blodprøve. Han blev sigtet for kørsel i narkopåvirket tilstand og herefter løsladt.

Kørsel uden førerret

En 21-årig mandlig bilist blev fredag kl. 19:30 standset på Randersvej i 8200 Århus N. Det viste sig at den 21-årige havde kørselsforbud, hvorfor han blev sigtet for kørsel uden førerret.


Der er i det seneste døgn anmeldt et indbrud i privat beboelse i Østjyllands Politikreds

Indbrud i privat beboelse

På Vejlby Centervej 8240 Risskov, sket mellem 18/06/2020 12:00 til 19/06/2020 16:00
Mød redaktionen
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Julie Lundblad jl@vores-mediehus.dk
Flere artikler