Nyt fra Lystrup i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Lystrup er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Der er pt. ingen planlagte grundlovsforhør i kredsen i dag.

 

Mange indbrud i restauranter og caféer

I løbet af weekenden har Østjyllands Politi fået en del anmeldelser om indbrud i caféer, restauranter m.m. i den centrale del af Aarhus. Ved indbruddene er der sket indstigning via knuste ruder eller ødelagte døre, og udbyttet fra indbrudstyverierne har været mindre kontantbeløb.

På Gammel Munkegade var der i løbet af natten til søndag blevet forsøgt knust en rude til en café uden held, mens det i løbet af samme nat var gået værre ud over blandt andet en restaurant på Frederiks Allé, hvorfra der var blevet stjålet et kasseapparat med nogle tusinde kroner i.

Også en restaurant på Østergade, en café på Borggade, en restaurant på Godthåbsgade, en café på Møllevejen og en restaurant på Kaserneboulevarden har været udsat for indbrud i løbet af natten til søndag. 

Østjyllands Politi opfordrer alle erhvervsdrivende til at fjerne kontanter efter lukketid. Vi undersøger de anmeldte indbrudssager nærmere.

 

Færdsel:

Søndag kl. 16.49 skete der et færdselsuheld i krydset mellem Sletvej og Møllebakken i Hasselager, hvor en lastbil og en bil kørte sammen. Sammenstødet var mindre alvorligt og umiddelbart uden personskade, til trods for at der skete betydeligt med materielle skader. Trafikken blev ikke påvirket af uheldet.

Søndag kl. 18.53 skete der et færdselsuheld på Djurslandmotorvejen i nordvestlig retning, hvor to biler kørte sammen. En 19-årig mand er blevet sigtet for at køre op i den forankørende bil, der blev ført af en 43-årig kvinde. Ingen personer kom til skade i forbindelse med uheldet, hvor der dog skete betydelig materiel skade. 

 

Indbrud:

Der er det seneste døgn anmeldt fem indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds.
På Fyrreparken i Allingåbro begået mellem torsdag d. 24/11 kl. 12.15 til søndag d. 27/11 kl. 11.45.
På Kamma Rahbecks Vej i Åbyhøj begået mellem fredag d. 25/11 kl. 15.00 til søndag d. 27/11 kl. 17.00.
På Pilevænget i Allingåbro begået mellem søndag d. 27/11 kl. 10.00 til kl. 18.10.
På Kærløkken i Lystrup begået mellem fredag d. 25/11 kl. 8.30 og søndag d. 27/11 kl. 19.30.
På Haldsøvej i Risskov begået mellem torsdag d. 24/11 kl. 16.00 til mandag d. 28/11 kl. 00.20.
 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi