Nyt fra Lystrup i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Lystrup er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Kørsel uden førerret

Mandag kl. 20.31 blev en 26-årig mand stoppet af en patrulje fra Østjyllands Politi, da han kom kørende på Huldremosevej i Ørum på Djursland i krydset ved Hovedvejen. Det viste sig, at manden ikke var i besiddelse af et gyldigt kørekort, hvorfor han blev sigtet for at have ført bil uden at have tilladelse til det. I bilen befandt også tre andre mænd sig, men patruljen fandt ikke yderligere af interesse for politiet i forbindelse med episoden.

 

**

 

Hærværk mod restaurant

To ukendte gerningsmænd blev tidligt tirsdag morgen set køre på løbehjul på Bystævnet i Lystrup omkring kl. 4.20. De to personer havde ifølge en anmeldelse til Østjyllands Politi efterfølgende taget hver deres sten og kastet mod en rude til en restaurant, hvormed ruden var blevet knust. Efterfølgende var de to personer kørt fra stedet på løbehjulene med retning mod Lystrup Centervej.

Østjyllands Politi undersøger sagen nærmere og hører gerne fra flere mulige vidner på tlf 114.

 

**

 

Stoffer og patroner

En patrulje fra Østjyllands Politi foretog mandag kl. 9.55 standsning af et køretøj på Rosenhøj Allé i Viby J. Ved patruljens henvendelse til føreren virkede han tydeligt nervøs, og det viste sig også, at den 25-årige mand var i besiddelse af en joint, to større lattergasflasker i bilen og en flaske med en mindre mængde kodein.

Ved en efterfølgende ransagning af en lejlighed i nærområdet fandt patruljen frem til en mindre mængde hash og en håndfuld tomme/afskudte patronhylstre, der kunne knyttes til den 25-årige. Han blev derfor også sigtet for at have overtrådt våbenloven og blev anholdt i forbindelse med episoden.

 

**

 

Spiritusbilist forsøgte at flygte

Natten til tirsdag kl. 00.50 forsøgte en politipatrulje at stoppe en personbil, der kørte med for høj fart ved Auning på Norddjurs. Føreren – en 39-årig mand – forsøgte at køre fra politiet, hvilket endte med, at han mistede herredømmet og kørte galt ud over en mark. Efterfølgende steg føreren ud og forsøgte at løbe fra betjentene, men blev dog indhentet og anholdt efter nogle få hundrede meter. Efterfølgende kunne det konstateres, at den 39-årige mand havde en promille over det tilladte, og han blev derfor også sigtet for spirituskørsel. 

 

**

 

Færdsel:

Mandag kl. 7.40 skete der et færdselsuheld i krydset mellem Åhave Parkvej og Viby Ringvej i Viby J, hvor en 28-årig mandlig bilist overså, at den forankørende bilist – en 34-årig mand – foretog en opbremsning. Der skete begrænsede, materielle skader i forbindelse med uheldet, og ingen personer kom umiddelbart til skade.

Mandag kl. 7.52 skete der et færdselsuheld på Østjyske Motorvej i nordgående retning nær Brabrand, hvor en 18-årig mandlig bilist påkørte en forankørende bil i forbindelse med køddannelse. Den forankørende bil – der blev ført af en 45-årig mand – blev efterfølgende skubbet op i et tredje køretøj, hvori en 37-årig kvinde befandt sig. Ingen personer kom umiddelbart til skade.

Mandag kl. 8.03 skete der et færdselsuheld på Paludan-Müllers Vej i krydset med Matienlystvej, hvor en 20-årig kvinde på cykel blev påkørt af en 70-årig mandlig bilist, der ikke overholdt sin vigepligt ved at køre ud fra en sidevej og påkøre cyklisten. Den 20-årige cyklist blev efterfølgende kørt med ambulance på hospitalet for at blive undersøgt nærmere.

Mandag kl. 9.06 skete der et færdselsuheld på Mariagervej i Spentrup, hvor en 52-årig mand mistede herredømmet over sin bil og kørte ind i en privat ejendom. Bilisten påkørte først ejendommens hække inden han kørte ind i den østlige husgavl. Det skete større materielle skader på både bil og bygning. Føreren blev efterfølgende kørt til skadestuen for nærmere undersøgelse og behandling, men ingen personer kom umiddelbart alvorligt til skade.

Mandag kl. 13.38 skete der et færdselsuheld på Viborgvej i Aarhus V, hvor en 89-årig mand kørte over for rødt i krydset ved Frydenlunds Alle, hvormed han kørte ind i en 88-årig mandlig bilist. Ingen personer kom umiddelbart til skade i uheldet, hvor der dog skete betydeligt med materielle skader.

Mandag kl. 14.49 skete der et færdselsuheld på Nordjyske Motorvej ved Randers SV, hvor en 74-årig mandlig bilist fik et ildebefindende, som forsagede et solouheld. En ambulance blev kaldt til stedet, men manden slap umiddelbart fra uheldet uden skade.

Mandag kl. 20.01 skete der et færdselsuheld i krydset mellem Helsingforsgade og Finlandsgade i Aarhus N, hvor en 55-årig mand påkørte et vejskilt i midterrabatten. Ingen personer kom til skade.

Mandag kl. 22.10 skete der et færdselsuheld på Brendstrupgårdsvej i Aarhus N, hvor en 23-årig kvinde overskred sin vigepligt og ramte en 22-årig kvindelig cyklist i et t-kryds. Den 22-årige cyklist blev kørt på skadestuen til behandling, men hun slap fra uheldet uden at komme alvorligt til skade.

 

**

 

Indbrud:

Der er det seneste døgn anmeldt tre indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds

På Sletvej i Hasselager begået mellem fredag d. 25/11 kl. 14.30 og mandag d. 28/11 kl. 7.50.
På Jentevej i Spentrup begået mellem søndag d. 20/11 kl. 11.00 og fredag d. 25/11 kl. 19.00.
På Grenstenvej i Langå begået mellem mandag d. 28/11 kl. 16.30 til kl. 17.45. 

 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi