Lystrup Lions er klar til en ny sæson - skal du være med?

Foto: Redaktionen.
Profilbillede

Lystrup Lions er en basketball-afdelingen i den lokale idrætsklub Lystrup IF. Basketafdelingen har hold i ungdoms- og voksenrækkerne.  

Lystrup Lions er nu klar til en ny sæson, 2021/22. Sæsonen er netop blevet indledt mandag 9. august med træning på alle hold. Der findes træning i alle aldersgrupper - fra helt små til seniorer.

Lystrup Lions håber, at alle nuværende medlemmer er klar til basketball igen, men de håber også på at se nye medlemmer i klubben - både børn, unge og voksne. Alle er velkomne til at komme og være med til træning for at prøve, om det er noget, inden man melder sig ind.

Ønsker man at komme til en træning, så er man meget velkommen til at møde op. Du kan finde træningstiderne på basketafdelingens hjemmeside.

I basketafdelingen er der fokus på det sociale aspekt. Lystrup Lions er nemlig en klub for alle. Basketball med tempo og sjov for alle. Klubben fortsætter og videreudvikler det sociale samvær gennem f.eks. holdledere og arrangementer.

Forældre til børn i Lystrup Lions må meget gerne hjælpe klubben ved at køre spillerne til turneringer 3-4 gange i løbet af sæsonen.

Derudover er der behov for hjælp til at vaske spillertøj samt brug for hjælp ved dommerbordet.

Er du interesseret i at være træner eller hjælpe klubben i en anden funktion, så kontakt basketafdelingen.

Du finder kontaktoplysninger på deres hjemmeside via dette link.

Kilde: Redaktionen