Klubløb ved Egaa Engsø 12. juni 2021

dato

Nyheden er fra Lystrup IF - Løb & Motion

Vi har ikke været til mange løb de seneste halvanden år, måske bortset fra nogle virtulle som jo ikke er det helt rigtige. Så er det godt vi kan lave et arrangement for os selv. Et klubløb rundt  ved Egaa engsø, med 3 distancer halvmaraton, 10km og 5 km og med starttidspunkt afhængig af den distance den enkelte havde valgt og den gruppe man normalt løber i til træningen. Vores hurtiggang hold deltog også. Første løber var sendt afsted kl 9.00, den sidste kl 11:10.

10 km ruten var en tur rundt om engsøen forlænget med en tur forbi Terp, Grå Mølle og Golfbanen. Halvmaraton var to gang 10 km ruten plus en tur rundt om shelter pladsen. 5 km den traditionelle omkring søen. De fleste af de 35 deltagere deltog på 10 og 5 km ruterne, 4 deltog i halvmaraton og 8 gik 5km turen.

Arrangementsudvalget havde sørget for sandwich, kage og sodavand til alle efter løbet. Fællesspisning blev afholdt på shelter pladsen.

Overskydende sandwiches blev uddelt til 3 der havde overnattet i nogle af shelterne.

Tak fordi i alle har været med til at gøre det til en super dag.

Kilde: Lystrup IF - Løb & Motion