Kagesalg i Lystrup til støtte for BørneTelefonen

Foto: Stock Photo.
Profilbillede

D. 4. december kan du støtte et godt formål ved at købe lækre og nybagte kager i Lystrup. De søde bagepiger har gjort deres bedste for at lave smukt dekorerede kager, der sælges til et godt formål.

Julen er hjerternes fest, og også i Lystrup bliver der taget godt hånd om andre. I Lystrup kan du nemlig være med til at støtte BørneTelefonen.

”Bag og støt” hedder konceptet, som et par gæve Lystrup-borgere har kastet sig ud i her i december. Kagerne kan bestilles over Facebook (link følger herunder) og er altså først-til-mølle-princippet.

Denne store bagefest til fordel for BørneTelefonen står på i okt.-nov.-dec. 2021. Her kan børn over hele Danmark deltage og dermed være med til at gøre en forskel. Det samme kan du, hvis du vælger at købe nogle af de friskbagte kager.

Rådgivningstilbud til danske børn

BørneTelefonen har eksisteret siden 1987, hvor den blev oprettet af Børns Vilkår. Formålet med denne telefonlinje er at hjælpe børn og unge.

Frivillige voksne, som har en professionel baggrund i at hjælpe børn, står bag de støttende samtaler, der hvert år ydes mange børn og unge.

Her kan børn ringe ind, hvis de har været udsat for vold, har oplevet omsorgssvigt, overgreb, mobning eller på anden vis har brug for en voksen i en svær situation.

Du kan altså hjælpe de søde bagepiger i Lystrup med at samle penge ind til det gode formål. 

Du kan se mere her i opslaget fra Susanne Madsen fra 1. december.

Kilde: Redaktionen