Kaffebar åbner i Lystrup: Gårdens kaffebar vil servere specialkaffe og samle Lystrup

Foto: Gårdens kaffebar. Som gæst i Gårdens kaffebar står Magnus Møller klar til at tage imod de kaffeglade gæster
Profilbillede

I uge 39 åbner en ny kaffebar i Lystrup. Gårdens kaffebar har fokus på kvalitetskaffe, og personalet tager kærligt hånd om din kaffepause. Bag kaffebaren står virksomhedsfællesskabet kirstinelund, hvor det uforpligtende kaffemøde længe har været en kultur.

”Efter måneders forberedelse og planlægning er vi begejstrerede for at have skabt en ramme til det lokale fællesskab i Lystrup. Gårdens kaffebar er for alle og har fokus på specialkaffe, lækkert bagværk og højt humør”, siger Magnus Møller, der har ansvar for den daglige drift af Lystrups nye kaffebar.

Gårdens kaffebar har officiel åbningsdag torsdag 28. september kl. 8, og det fejrer de med en gratis croissant til de første 50, der køber en kop kaffe.

En passioneret og dygtig barista

24-årige Magnus er ikke hvem som helst indenfor den danske kaffescene. Siden 2019 har han arbejdet hos kaffebaren Aoife Coffee i Ebeltoft og har i den forbindelse deltaget i ”cup-tasting”, hvor han i 2022 blev kåret som én af de otte bedste ”smagere” i Danmark.


Foto: Gårdens kaffebar // Magnus vision er at skabe et sted, der samler byen 

”Min interesse for kaffe startede, da jeg var omkring 10 år. I den alder satte mine forældre mig til at lave kaffen derhjemme, og siden da har jeg drømt om at åbne min egen kaffebar, hvor jeg kunne sende folk afsted med en god kaffe og et smil på læben”, siger Magnus og fortsætter:

”Efter gymnasiet fik jeg job hos Aoife Coffee, hvor jeg rigtig kunne begynde at dykke ned i specialkaffe. Jo mere jeg lærte om kaffe, jo mere interesseret blev jeg i faget og håndværket bag en god kop kaffe. Det sidste halvandet år blev jeg også ansvarlig for hverdagshold af butikken og indkøb af varer”.

Som gæst i Gårdens kaffebar kan du møde både Magnus og 20-årige Christine Valentin. Hun har været en trofast støtte ved Magnus’ side, siden hans passion for kaffe startede i 2019.

Med åbningen af Gårdens kaffebar i Lystrup springer Magnus og Christine på sigt ud som selvstændige kaffebarsejere – en drøm, de længe har haft sammen, og som de snart gør til virkelighed i Lystrup.

Din bønne er høstet fra Brasilien

Alle bønner på Gårdens kaffebar bliver ristet og nøje udvalgt af Aoife Coffee i Ebeltoft, og den primære bønne stammer fra en økologisk specialproduktion i Brasilien med stor vægt på bæredygtighed og håndværk.

”Jeg er stolt over at have Aoife Coffee som kaffeleverandør. Det betyder, at kaffebønnerne er af meget høj kvalitet, og som kunde kan du være sikker på, at hver kaffefarmer har gode forhold”, siger Magnus.

De udvalgte bønner til Gårdens kaffebar fra Fazendas Dutra i Brasilien har smagsnoter af karamel, honning og chokolade, som sammen med mælken giver en rund og fyldig kop kaffe.

I Gårdens kaffebar er kaffen altid økologisk, og du har mulighed for at købe en pose af dine yndlingsbønner med hjem – enten kværnet eller som hele bønner.

En kaffepause i hverdagen

Med den nye kaffebar i Lystrup vil Magnus gerne skabe et sted, der samler byen. Her kan man slappe af i hyggelige omgivelser, være sig selv og trække stikket for en stund.


Foto: Gårdens Kaffebar // På menuen er der specialkaffe og lækkert bagværk fra MIB Bageri Aarhus

”Min vision med Gårdens kaffebar er at skabe et hyggeligt og rart sted at komme, hvor kunderne føler sig så meget hjemme, at de får lyst til og tage skoene af. Og så håber jeg selvfølgelig, at kaffebaren med tiden bliver det foretrukne mødested for folk i Lystrup og omegn, fordi de får en relation til stedet og os, der arbejder her”, afslutter Magnus Møller.

Torsdag 28. september kl. 8 åbner Gårdens kaffebar. På menuen er der specialkaffe og lækkert bagværk fra MIB Bageri Aarhus. Menuen følger sæsonen og skifter løbende.

Åbningstiderne er til en start tirsdag-lørdag kl. 8-15.

Gårdens kaffebar ligger i forlængelse af kontorfællesskabet kirstinelund, der også byder på fitness, fysioterapi og lægehus for hele Lystrup.

Læs meget mere om kirstinelund og Gårdens Kaffebar på deres hjemmeside

Gårdens kaffebar, Skæringvej 92, 8520 Lystrup

Kontaktpersoner

Magnus Møller, barista og daglig drift af Gårdens kaffebar

Telefon: 2532 0265

Mail: kaffebar@officelab.dk

Kilde: Gårdens kaffebar
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.