Studiejob med ansvar: Hjælp til senhjerneskadet pige

Profilbillede
dato

Ideelt studiejob, fx til dig der læser til sygeplejerske, fysioterapeut, ergoterapeut eller lignende.

Om opgaven 

Vi leder efter en stabil hjælper til en 13-årig pige. Hun er senhjerneskadet efter en ulykke for 9 år siden. Pigen bor sammen med sin familie og er meget glad for musik. Hun har ikke verbalt sprog, og det er vigtigt, at du er god til at kommunikere og kan aflæse hendes behov. 

Pigen skal have hjælp til alt, inklusiv personlig pleje. Desuden skal hun have mad og medicin via sonde, og hun skal liftes fra kørestol til seng, og retur igen. Der vil også være let træning, fx øvelser og massage-opgaver med pigen. 

Forældrene sørger for oplæring. 

Om dig

Du er studerende eller en erfaren hjælper. Det er ikke et krav, at du har erfaring med personlig pleje, men da pigen hjælpes med alt, så kan det være en fordel. Derudover må du gerne kende til brugen af lift, samt have kendskab til at give mad i en sonde. Har du ikke de kompetencer, vil du blive oplært af pigens forældre.  

Som menneske er du nærværende og rummelig, og du trives godt med at være ansvarlig for den gode relation. 

Arbejdstider

Stillingen er på 8 timer om ugen. 

Arbejdstiden ligger eftermiddag eller aften og de konkrete mødetider aftales løbende med familien. 

Der er opstart fra 1. august 2024

Vi tilbyder 

Du bliver en del af en familieejet virksomhed med en masse engagerede medarbejdere. Du har en fast rådgiver, som du altid kan få sparring hos. Udenfor kontorets åbningstid er der altid en bemandet vagttelefon, så du er aldrig alene. Løn og pension i henhold til Landsoverenskomst indgået mellem FOA og Dansk Erhverv. Du er dækket af DUOS’ ansvars- og arbejdsskadeforsikring og sundhedsforsikring er en del af din pensionsordning. Vi tilbyder en bred variation af kurser, og du modtager relevant introduktion og løbende opkvalificering som medarbejder hos DUOS. Og så kan du slet ikke undgå at udvikle dig både personligt og fagligt, når du arbejder med mennesker hos os i DUOS. 

Vil du være vores nye kollega?

Så send en ansøgning via linket. Du skal have en profil på mit.duos.dk og være logget ind for at søge. Vi holder samtaler løbende, send derfor gerne din ansøgning med det samme. Tiltrædelse snarest muligt. Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Anika Christiansen på 3634 4990. Du kan altid finde svar på generelle spørgsmål her: FAQ

Vi er mennesker, der hjælper mennesker 

I DUOS hjælper vi mennesker i hverdagen, støtter dem i svære situationer og bidrager til deres trivsel og livskvalitet. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at det er afgørende at sikre det rette match mellem medarbejder og borger, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske.

Læs mere om DUOS på www.duos.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (8-8 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

DUOS A/S, Paradisæblevej, 2500 Valby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 09-08-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6069185

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet