Pædagog til Elsted Skole søges: Vær med til at skabe legende fællesskaber!

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Om jobbet:

Pædagoguddannet søges til Elsted skole.

Vi har brug for en klassepædagog til 2. årgang og gerne dig, som også har svømmebevis eller lyst til at tage det.

Vi tilbyder:

  • Engagerede, sjove og gode kollegaer
  • En veludviklet samarbejdskultur
  • Fokus på faglighed, børnefællesskaber, trivsel og barnets frie tid
  • Fantastiske udeområder, hal og værksteder
  • Stor frihed til opgaveløsning på årgangen og med dit klasseteam.

Du indgår som en naturlig del i skoledelen som to-voksen. Når børnene går i børnehaveklasse, vil du stå alene i den understøttende undervisning. Der er ofte knyttet assistenttimer i stillingen i håndværk og design eller svømning.


Din profil:
Er du vild med børn, kreativ og god til nærvær, så er vi dine kommende kollegaer. 

Vi søger en pædagog, som holder af bål og elsker at lege ude. Om det er fodbold, rollespil, træværksted eller noget helt tredje er ligegyldigt, så længe du har hjertet med i det, du gør.Løn og ansættelsesvilkår:
Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer, medmindre stillingen er omfattet af en forhåndsaftale, som kan danne grundlag for lønfastsættelsen
  
Ugentligt timetal: 37 timer

Der vil blive indhentet børne- og straffeattest og ansættelse sker under forudsætning af, at attesterne ikke viser, at du er uegnet/uværdig til stillingen. Du kan læse mere her om hvordan vi behandler dine oplysninger her.

Hvis du vil vide mere:

Mette Purup, pædagogisk indskolingsleder på mobil 41872766 eller mebap@aarhus.dk.

Jens Christian Holtet, Fritidspædagogisk leder på mobil 41856779 eller Jecho@aarhus.dk


Ansøgning
Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
 
Ansøgningsfrist:  Ansøgningsfristen er torsdag den 6. juni 2024. 

Der afholdes samtaler tirsdag den 11. juni. 
 


Om os
Elsted Skole er en stor skole med 830 dejlige børn og 110 engagerede medarbejdere, hvoraf 30 er tilknyttet SFO. Elsted SFO arbejder ud fra en klassepædagogstruktur, hvor man følger sin klasse op gennem indskolingtiden. I fritidsdelen har vi funktionsopdeling på tværs af hele SFO’en. Undervisning og SFO deler lokaler, men SFO har også selvstændige værksteder, der ikke skal pakkes væk hver dag. Desuden har vi fantastiske udeomgivelser med blandt andet en nyrenoveret legeplads og store grønne områder. Vi tilbyder en arbejdsplads med høj social kapital, hvor vi alle – medarbejdere og ledere – værner om et dialog- og tillidsbaseret samarbejde. Du bliver en del af et dygtigt og engageret personale med stor imødekommenhed over for nye kollegaer.


 

 
  
Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads, hvor 28.000 professionelle og passionerede kollegaer hver dag arbejder for at gøre visioner til virkelighed og skabe værdi for borgere og samfundet omkring os. Vi er en arbejdsplads, der vægter faglighed og samarbejde højt og vi tror på, at vores forskelligheder er med til at gøre Aarhus for en god by for alle.   

Sammen arbejder vi for en bæredygtig og inkluderende by, hvor både ansatte, borgere, virksomheder og naturen kan trives og blomstre. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 

 

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Aarhus Kommune, Elsted Skolevej 6, 8520 Lystrup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 06-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6055226

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet