Nyt fra Lystrup i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Lystrup er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Der er pt. ingen planlagte grundlovsforhør i kredsen i dag.

 

Røveriforsøg på Banegårdspladsen i Aarhus

Natten til tirsdag kl. 04.36 modtog Østjyllands Politi en anmeldelse om et igangværende røveriforsøg mod en kiosk på Banegårdspladsen i Aarhus C.

Ifølge anmeldelsen havde en mand forsøgt at tiltvinge sig adgang til kasseapparatet ved at true personalet med en kniv, og flere patruljer blev derfor sendt til stedet.

Ved politiets ankomst til stedet var det lykkedes personalet at få den pågældende person – en 28-årig mand – tilbageholdt i et lokale, hvorefter politiet kunne overtage håndteringen af ham. Den 28-årige mand blev anholdt, sigtet for forsøg på røveri og for at være i besiddelse af en kniv på et offentligt tilgængeligt sted.

**

 

Nikkede betjent en skalle

En patrulje fra Østjyllands Politi blev mandag eftermiddag sendt til en adresse i Randers NV, hvor en 33-årig mand, der var påvirket af alkohol og muligvis stoffer, angiveligt var gået amok i en lejlighed.

Ved politiets ankomst til stedet rettede betjentene henvendelse til den 33-årige mand, der fortsat virkede aggressiv. Han fulgte dog politiets anvisninger, da han blev bedt om at komme ud af lejligheden.

Udenfor nikkede den 33-årige mand pludseligt en af betjentene en skalle, hvorfor han straks blev anholdt med den fornødne magt og ilagt håndjern. Han blev i samme forbindelse sigtet for at have begået vold mod en politimand.

Den pågældende betjent slap umiddelbart fra episoden uden større skader.

**

 

Flere væltede træer under blæsevejret

Allerede mandag aften modtog Østjyllands Politi de første anmeldelser om væltede træer i forbindelse med det i gangværende blæsevejr, der har ramt store dele af landet.

Tirsdag ved middagstid er der dog fortsat endnu ingen meldinger om større skader, og trafikken har umiddelbart ikke været påvirket i større grad i Østjyllands politikreds.

På Vennemindevej/Trige Skovvej væltede et mindre træ mandag aften omkring kl. 18.36, hvor politiet modtog den første anmeldelse – og frem til tirsdag ved middagstid er anmeldelser fortsat kommet drypvist fra rundt omkring i kredsen.

Der har over det seneste døgn været meldinger om væltede træer fra bl.a. Vejlby og Risskov, Randers NV og ved Moesgaard i Højbjerg. 

I et enkelt tilfælde har politiet fået en anmeldelse om, at en bilist har påkørt et væltet træ. Anmeldelsen kom kl. 22.23, hvor en 19-årig mandlig bilist påkørte et træ, som lå væltet tværs over Kanalvej i Enslev ved Grenaa. To personer blev efterfølgende kørt til kontrol på hospitalet, mens bilen blev totalskadet i forbindelse med påkørslen af det væltede træ.

Ingen øvrige personer er på nuværende tidspunkt – ifølge politiets oplysninger – kommet yderligere til skade i forbindelse med blæsevejret.

**

 

Færdsel:

Mandag kl. 07.45 skete der et færdselsuheld på Randersvej i Aarhus N, hvor en 46-årig mandlig lastbilchauffør kørte ind i en forankørende 26-årig kvindelig bilist, der bremsede for rødt lys. Sammenstødet skete i krydset ved Brendstrupgårdsvej, men ingen personer kom umiddelbart til skade. Episoden medførte nogle materielle skader på personbilen.

Mandag kl. 08.34 skete der et færdselsuheld på Aarhus Syd Motorvejen, hvor en 51-årig mandlig bilist mistede herredømmet over sit køretøj og påkørte autoværnet. Ingen personer kom umiddelbart til skade, og der skete begrænset med materiel skade i forbindelse med episoden.

En 28-årig mandlig bilist blev natten til tirsdag kl. 01.00 sigtet for at have kørt bil i påvirket tilstand på Hjortholmsgade i Aarhus C. Den 28-årige blev standset af en patrulje fra Østjyllands Politi på Kystvejen i Aarhus C efter en kortere eftersættelse til fods, hvor han også blev sigtet for at køre bil uden gyldigt kørekort.

**

 

Indbrud:

Der er det seneste døgn anmeldt syv indbrud i privat beboelse i politikredsen:
På Østervold i Randers C begået mellem fredag d. 4/8 kl. 08.00 og søndag d. 6/8 kl. 22.30
På Engsøvej i Risskov begået mellem fredag d. 4/8 kl. 14.00 og lørdag d. 5/8 kl. 11.00
På Havkærparken i Tilst begået mellem fredag d. 4/8 kl. 23.00 og mandag d. 7/8 kl. 00.00
På Pannerupvej i Trige begået mandag d. 7/8 kl. 10.50
På Elleparken i Lystrup begået mandag d. 7/8 mellem kl. 08.00 og kl. 16.30
På Nordvangs Allé i Egå begået mellem søndag d. 6/8 kl. 22.00 og mandag d. 7/8 kl. 22.00
På Fuglsangs Allé i Aarhus V begået mandag d. 7/8 kl. 23.25
 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi