Mekanikere søges til motorværksted og hydrostatikafdeling hos Knorr-Bremse i Aarhus

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Gå ikke over sporet, der kommer…
Kan du færdiggøre sætningen og vil du være med til at sikre, at togene på skinnerne er velsmurte, fordi du har været med til at servicere dem? Så hop med på toget, og bliv mekaniker hos Knorr-Bremse.


Vi er et værksted, der primært renoverer og vedligeholder Deutz og Iveco motorer samt hydrostatikanlæg til DSB’s flåde af dieseldrevne togsæt.

Til foråret og sommeren 2023 skal motorværkstedet i gang med at foretage en hovedrenovering af 200 IC4 powerpacks og motorer, samtidig med at hydrostatikafdelingen påbegynder en større renovering af 200 hydrostatikanlæg til IC3. Alt dette skal foregå samtidig med, at vi foretager vores øvrige arbejdsopgaver, og derfor søger vi nu dig og en række nye kolleger til vores dygtige team i Aarhus med opstart til august.

Som mekaniker hos Knorr-Bremse får du til ansvar at:

  • Udføre reparationer og renoveringer af komponenter
  • Udføre hovedeftersyn af komponenter
  • Udføre funktionskontrol samt afprøvning af komponenter
  • Bestille komponenter fra lager
  • Fejlsøgning på elektriske systemer
  • Leverer en serviceydelse på et kvalitetsmæssigt højt niveau
Du bliver tilknyttet en fast makker, som vil hjælpe dig med den nødvendige oplæring, og sammen vil I udføre ovenstående arbejdsopgaver.

På nuværende tidspunkt arbejdes der i 2 holdskift. Arbejdstiderne på dagholdet er mandag-fredag 06:00 - 13:20. På aftenhold (4-dages arbejdsuge) hedder arbejdstiderne mandag - onsdag 13:30 – 22:30 og torsdag 13:30-19:00. Vi søger mekanikere til begge hold, men du skal være indstillet på at skifteholdsarbejde kan forekomme.

Udover at være en god kollega samt kompetent håndværker, forestiller vi os:

At du altid har fokus på at udføre dine opgaver og reparationer i overensstemmelse med vores høje kvalitetskrav. Du værdsætter et godt kollegialt sammenhold samt en god omgangstone, hvor godt humør og en kvik bemærkning er en del af hverdagen.
Du er indstillet på, at vi hjælper hinanden og giver den gerne en ekstra skalle i travle perioder.

Derudover er du:

  • Uddannet landbrugs-, auto- eller lastvognsmekaniker.
  • Serviceorienteret, har en positiv holdning og lyst til at indgå i et velfungerende og selvstændigt team.
  • Vant til IT-systemer og har kendskab til brugen af testudstyr.
Har du kendskab til CAN bus systemer og/eller hydraulik er dette en fordel, men ikke et krav.


Står du bare på perronen og venter? Så hop med ombord!

Som ny medarbejder i Knorr-Bremse bliver du en del af en international virksomhed, der har ambitioner om at vækste i det Nordeuropæiske marked inden for de kommende år.

Du kommer til at indgå i et kompetent fællesskab samt en mangfoldig organisationskultur, hvor alsidighed og gåpåmod er værdsatte kvalifikationer. Din ansættelse indebærer mange attraktive goder såsom mulighed for flextid, medlemskab til Fitness World og selvfølgelig pension og sundhedsforsikring med både forebyggelse og behandling. Derudover får du som medarbejder også adgang til en lækker frokost i vores kantine.


Interesseret i at høre mere?

Career varetager rekrutteringen for Knorr-Bremse, og er du interesseret i at søge stillingen, bedes du sende din ansøgning, CV samt relevante bilag via ”søg stillingen”.

Grundet persondataforordningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef, Jeanette Møller Demuth på tlf. 3085 1293 eller rekrutteringskonsulent, Nicolaj Tornbo på tlf. 3085 1324.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

JKS a/s, Århus, Sintrupvej 71B, st. th., 8220 Brabrand

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 05-07-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1601&ProjectId=152952&DepartmentId=18980&MediaId=4619&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5848591

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet