Mekaniker til dynamisk team hos Byens Bilpleje ravner erfaring og passion

Profilbillede
dato

Mekaniker søges til Byens Bilpleje i Aarhus 

I vores afdeling søger vi en ny kollega grundet travlhed, som har erfaring med skille og samle biler. Brænder du for god kvalitet, en arbejdsdag med vekslende arbejdsopgaver, og vil du være en del af et stærkt team i en virksomhed, der er i konstant udvikling? Så er jobbet som mekaniker hos Byens Bilpleje lige noget for dig.

Byens Bilpleje.com er Danmarks førende virksomhed inden for kosmetisk klargøring af biler; herunder autolakering, buleopretning, rustbeskyttelse samt udskiftning af autoglas - vi er bilbranchens foretrukne samarbejdspartner. Byens Bilpleje.com blev grundlagt i 1997 og beskæftiger i dag over 400 medarbejdere. Hertil håndterer virksomheden mere end 200.000 biler om året.

Om jobbet:

Vi søger en passioneret og dygtig mekaniker til at blive en integreret del af vores dynamiske team. Som mekaniker vil du indgå i et større koncept, hvor teamwork og samarbejde er nøgleordene. Du vil blive en del af et dedikeret hold, hvor kollegaer i denne afdeling støtter og hjælper hinanden. Hos os bliver du en del af et velfungerende team af specialister inden for autolakering, hvor du får mulighed for at udfolde dit talent og bidrage til vores fælles succes.

Dine arbejdsopgaver:

  • Udføre professionel skille og samle biler i overensstemmelse med virksomhedens standarder og kvalitetskrav.
  • Nogle gange vil du hjælpe med at forberede køretøjer til lakering ved at udføre nødvendige forberedelser og reparationer.
  • Sikre høj kvalitet og præcision i arbejdet samt overholde deadlines.
  • Bidrage til et positivt og samarbejdsorienteret arbejdsmiljø ved at deltage aktivt i teammøder og samarbejdsaktiviteter.

Om dig:

Du er en udadvendt og nysgerrig person, der besidder et drive og vægter det gode kollegiale miljø højt. Din faglige stolthed samt dit fokus på god kvalitet er drivkraften i dit arbejde. Med en proaktiv, målrettet og løsningsorienteret indstilling tilgår du dine arbejdsopgaver. Du fungerer godt i en dagligdag med vekslende arbejdsopgaver, og du er god til at arbejde både selvstændigt og i et team. Hertil er du ansvarsbevidst og mødestabil.

Vi forventer, at du:

  • Erfaring som mekaniker er en fordel, men nyuddannede med relevant uddannelse opfordres også til at ansøge.
  • Kendskab til forskellige biler og kan skille dele ad..
  • Evne til at arbejde selvstændigt såvel som i et team.
  • Grundlæggende forståelse for arbejdssikkerhed og miljømæssige retningslinjer.


Vi tilbyder:

Du vil blive en del af et godt arbejdsmiljø, og hvor der er højt til loftet og godt humør. Din arbejdsuge vil være varierende og spændende, og du vil blive en del af et team, hvor du vil finde god sparring med særdeles kompetente kollegaer. Vi tilbyder naturligvis en løn efter kvalifikationer, pension og overenskomst.

Ansøgning og kontakt:

Vi kalder løbende ind til samtale, da vi ønsker at få stillingen besat snarest. Vi venter dog gerne på den rette kollega, så send din ansøgning afsted hurtigst muligt, hvis dette er en stilling for dig.

Grundet GDPR-forordningen modtager vi ikke ansøgninger på mail, hvorfor disse ikke tages i betragtning. Ansøgningen skal sendes elektronisk via vores hjemmeside www.byensbilpleje.com.

 Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Casper W på 27146947

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Byens Bilpleje Århus ApS, Rokhøj 8, 8520 Lystrup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 16-07-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6053397

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet