Lystrup: Løbetrænerens store dag

Foto: WEWANT2RUN.
Profilbillede

Byens løbeklub ”Wewant2run” har netop haft fornøjelsen af at hylde en af trænerne.

Lis Povlsen – der sammen med løbetræner Ulrik Torp Pedersen står for planlægningen af træningssessionerne for alle klubbens 55 medlemmer – har netop rundet et skarpt hjørne.

Lis fyldte nemlig 60 år tirsdag den 4/1-2022 og blev i den forbindelse hyldet af klubbens medlemmer med en buket blomster og en æske chokolade.

Næsten 40 af klubbens medlemmer var dukket op til mandagens træning, hvor der var samlet ind til en lille overraskelse i form af blomster og chokolade.

Selvom Lis er fyldt 60 år, så er formen helt i top. Lis Povlsen har nemlig løbetrænet i rigtig mange år, og hun har deltaget i et hav af konkurrenceløb lige fra 5 km til maratondistancen.
Ikke mindst så har Lis løbet hver eneste dag i hele 2021, og turene har varieret i både længde, tempo og højdemeter. Det er således blevet til mere end 3000 km i løbeskoene alene i 2021.  

Lis Povlsen og Ulrik Torp Pedersen står som nævnt for planlægningen af løbeklubbens træningssessioner, der tilpasses, så klubbens p.t. 55 medlemmer alle kan få mest muligt ud af medlemskabet i Wewant2run.
Løbeklubben Wewant2run bygger på udbredelse af glæden ved løb, socialt kammeratskab og sammenhold.  Dette kan klart mærkes på den hyggelige og gode stemning der er, når medlemmerne samles til træningerne mandag, onsdag og lørdag. Trænerne udarbejder forskellige planer for medlemmerne niavuer og ønsker. 

Pt. er der et hold som træner fra 5 km til 10 km, et andet hold træner til halvmaraton, mens andre træner til maraton. Derudover har vi løbeskolen som er for nye eller nyere løbere; et program på 12 uger, som udvikler løberne til at kunne løbe 5 km uden pause.  Klubben har flere løbetrænere, der er uddannet fra DGI eller Hechmann. 

Så er du allerede løbende, eller er du interesseret i opstart af løbetræning, så se nærmere på klubbens hjemmeside www.wewant2run.com.

Kilde: WEWANT2RUN
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.