Lystrup Bibliotek: Kommende arrangementer

Kilde: Redaktion
Profilbillede
Caroline Poulsen

I maj måned byder Lystrup Bibliotek på tre forskellige arrangementer. Herunder finder du et samlet overblik.

03.05-21 - 30.05.21 

Fra d. 3. maj til d. 30. maj 2021 kan du finde en udstilling om Lystrup Løbet på Lystrup Bibliotek. Gennem de sidste 40 år har der været afholdt Lystrup Løb, og i anledning af den runde fødselsdag udstilles der både nye og gamle billeder af Lystrup Løbet. Tag din partner, ven eller dit nærmeste familiemedlem under armen og se om du kender nogen på de mange billeder, som der vises frem. Arrangementet er gratis.

08.05.21

Er du og din familie interesserede i insekter og planter i naturen? Eller måske er I bare lidt nysgerrige og har lyst til at lære mere? D. 8. maj 2021 fra 9.30 til 10.15 vil det krible og krable i Lystrup, når natur-entusiasten Mai Andersen vil give en rundvisning i parken. Hun vil fortælle, om de insekter og planter i finder på jeres vej.

Arrangementet henvender sig til familier med børn mellem 4 og 8 år. Mødestedet er hvor Boghuset stod for enden af Hyldehaven. Billetter er gratis og kan bestilles på Aarhus Bibliotekernes hjemmeside. Bestil 1 billet pr. familie. 

18.05.21

Lørdag d. 8. maj kan du, udover at kigge på insekter og planter, bygge dit eget fuglehus. Dette vil foregå i tidsrummet 10.00-12.00 på Lystrup Bibliotek. Du kan samle hele din familie, hvor I kan hjælpes ad med at bygge et smukt fuglehus til havens fugle. Fuglene vil elske at bo i et hjemmebygget fuglehus. Så tag dine børn eller børnebørn med på biblioteket og få en lærerig, sjov og hyggelig oplevelse.

FGU Egaa sørger for at levere materialer til os, så vi kan bygge fuglehuset, der skal slås sammen med søm. Det er en god idé, at tage varmt tøj på, da arrangementet kommer til at foregå udendørs. Der kan bygges ét fuglehus pr. familie, og der skal ligeledes kun købes én billet pr. familie. Denne billet koster 50 kr. og kan købes på Aarhus Bibliotekernes hjemmeside.

Biblioteket forbeholder sig retten til at foretage ændringer i forårsarrangementerne, hvis Corona-situationen skulle ændre sig. Aarhus Bibliotekerne følger sundhedsmyndighedernes anvisninger, så det er trygt at deltage i bibliotekernes arrangementer både for brugere og for ansatte.

Flere artikler