Løgten: Politihund snusede sig frem til formodede indbrudstyve

Foto: Redaktionen.
Profilbillede
Linnéa Funk

Søndag aften kl. 23.36 gik en alarm ved vareindleveringen i SuperBrugsen på Grenåvej i Løgten, og en ledende medarbejder kørte til butikken, hvor han så tre personer i færd med at stjæle paller og pantflasker. 

Da de opdagede medarbejderen, sprang mændene ind i en varebil, der holdt på stedet, hvorefter de kørte derfra. Medarbejderen kørte efter på afstand, mens han fik kontaktet politiet. 

På Ryomvej tæt på Grenåvej holdt varebilen ind til siden og to af mændene løb derfra, inden føreren af bilen fortsatte. Her mistede medarbejderen både bil og mænd af syne. 

En hundepatrulje kørte til stedet, hvor de to mænd var blevet sat af, og politihunden fik hurtigt færten af mændene. Den ledte hundeføreren gennem flere nærliggende marker og i en mark med højt korn, fik betjenten øje på to mænd. Da de fik besked, at hunden ville blive sat efter dem, hvis de forsøgte at løbe, valgte de at blive på stedet og lade sig anholde. 

Begge blev sigtet for indbrud. 

Der var ingen spor efter de pantflasker og paller, som mændene sigtes for at have stjålet, og Østjyllands Politi efterforsker sagen nærmere for at finde frem til bilen og den tredje mand. 

Kilde: Østjyllands Politi
Flere artikler