Kom med på årets sidste lørdagsvandring

Profilbillede

Vandregruppen Gå-da-med i Lystrup afholder årets sidste lørdagsvandring d. 27. november. Her er der rig mulighed for at få rørt vandreskoene samt nyde det hyggelige sociale fællesskab. Selv om ruten byder på hele 15 km, så er der dog muligt at ”springe fra” undervejs på ruten.

Synes du, at du lige skal have rørt kroppen lidt ekstra inden hjemmelavede kringler, grønlangkål og flæskesteg flyder forbi næsten ad libitum i julemåneden, så har du her muligheden.

Lystrups helt egen vandregruppe, der kalder sig ”Gå-da-med” er igen klar med vandreskoene. Denne gang til året sidste vandring. 

Her kan du komme med fra start, når alle mødes kl. 9.30 ved Brugsen, hvor det går i rask tempo frem mod rutens mål.

Du behøver ikke gå alle 15 km

Ruten er på hele 15 kilometer, og der er næsten lovning om røde kinder og forbrændte kalorier, men har du ikke mod på hele ruten, så kan du stadig deltage.

Der vil undervejs på ruten være forskellige poster, hvor du kan vælge at stoppe. Der er således lagt op til, at alle kan deltage uanset ”vandre-niveau”. 

Prøv kræfter med ruten, vandreskoene og det hyggelige selskab til årets sidste vandring (uden hunde) – lige her i Lystrup.

Her kan du finde nærmere information.

Kilde: Facebook: "8520 Lystrup"