Hip Hip Hurra 1-års fødselsdag i sus og dus

Foto: WEWANT2RUN.
Profilbillede
dato

Byens yngste løbeklub – WEWANT2RUN – dem der hver mandag, onsdag og lørdag kan ses løbe rundt i Lystrup i deres blå træningstøj – kan den 11. august fejre 1-års fødselsdag.

Et år i sus og dus og med stor succes, idet formand Michael Povlsen blandt andet kan fortælle, at klubben p.t. har 45 medlemmer på forskellige niveauer.

Niveauerne strækker sig helt fra nybegyndere, der aldrig har løbet 1 km, til meget erfarne løbere, der eksempelvis har gennemført det anerkendte Swiss Alpine løb, og løbere der årligt gennemfører mange halve og hele maratons.

Så der er plads til alle i løbeklubben WEWANT2RUN , der har positivt samvær som et af de allerhøjeste prioriteter. Deraf klubbens motto: Serious and Fun.

Det skal nemlig både være udfordrende og samtidig sjov.

Hvilket også tydeligt kan fornemmes på den hyggelige og gode stemning, der er, når klubbens medlemmer mødes og varmer op på festpladsen ved kirken.

Klubben har det første år også afviklet 3 løbeskoler, både for nye uerfarne løbere og for erfarne løbere, der eksempelvis gerne vil starte forsigtigt op efter en skade.

Løbeskolerne har haft meget stor succes. Formand Michael Povlsen kan berette, at personer – der aldrig nogensinde har løbet – kan ved løbeskolens afslutning løbe hele vejen rundt om Egå Engsø uden at skulle stoppe op.

De p.t. 45 medlemmer har i klubbens første år været yderst aktive og deltagende, så alle opgaver i den nye løbeklub er blevet udført med bravour.

Succesen er som nævnt meget stor, og klubben vil gerne benytte lejligheden til at takke alle medlemmerne for den store indsats med at gøre den til en suveræn god og udfordrende forening.

Samtidig vil vi gerne byde nye medlemmer velkommen, idet man altid er velkommen til at deltage i et par træninger, inden man melder sig ind.

Klubben starter ny løbeskole op i uge 34, og der er stadig enkelte ledige pladser, så meld dig til på wewant2run@gmail.com, hvis du vil være en del af succesen.

Så kan du nemlig være med til at fejre klubbens næste fødselsdag som aktiv løber.

Hip, hip, hurra WEWANT2RUN fylder 1 år.

Se mere på www.wewant2run.com.

Kilde: WEWANT2RUN
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.