God musik i vente i Lystrup i 2022

Foto: Canva. Musikudvalget er i disse dage optaget af at booke kunstnere til næste års program.
Profilbillede

Lystrup Musikforening lover masser af spændende musikalsk underholdning i det kommende år. Der planlægges og bookes netop nu kunstnere til år 2022, og indbyggere i Lystrup og omegn kan godt begynde at glæde sig.

Intet kan samle folk og sprede godt humør som en god omgang musik. Det ved Lystrup Musikforening. Netop derfor er de også i fuld sving med at planlægge næste års program.

Musikudvalget er i disse dage optaget med at booke spændende kunstnere, der kan få lov at imponere de mange indbyggere i Lystrup med musikalsk optræden.

Spændende kunstnere på programmet
Tidligere har kunstnere som Ivan Olsen kigget forbi, og ifølge Lystrup Musikforenings facebookside, er der da også fra en borger ønske om at se netop denne kunstner igen.

Andre ønsker på programmet er bl.a. Dorthe Gerlach, Jørgen Klubien fra Danseorkestret og Michael Falck. Så må tiden vide, hvad musikudvalget er heldig at få booket. 

Men én ting er sikkert – der er godt forude. Det melder i hvert fald Arne R. Flarup i sit opslag på Facebook. Måske du allerede nu skal begynde at glæde dig – så venter bare navne og datoer.

Og der er jo intet som forventningens glæde.

Hold dig opdateret på Lystrup Musikforenings beslutninger om kommende musik arrangementer lige her.

Kilde: Lystrup Musikforening