Er du Børnehaveklasseleder og brænder du for at gøre elevernes første møde med at gå i skole trygt, sjovt og lærerigt, så læs her!

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Om jobbet:
Da vi får flere børn på Lystrup Skole efter sommerferien, søger vi en børnehaveklasseleder. Du er uddannet pædagog og har gerne erfaring som børnehaveklasseleder. Du er optaget af fællesskaber, læring og trivsel i 0. klasse, har flair for klasseledelse, du har stærke relationelle kompetencer, har tydelig struktur i din undervisning og et ønske at samarbejde med dine kollegaer på årgangen.

Din profil:
Du er uddannet pædagog og har gerne erfaring som børnehaveklasseleder. Du kan også have arbejdet på en skole i dit virke som pædagog og have stor lyst til at tage springet til at blive børnehaveklasseleder.

Du er professionel og struktureret i din måde at arbejde på og fagligt velfunderet. Du har erfaring med klasserumsledelse og har stærke relationskompetencer som kommer til udtryk både i dit arbejde med børn, forældre og kolleger.  Du brænder for at skabe gode fællesskaber for alle børn og er rummelig, tillidsskabende og omsorgsfuld. Du ønsker at bidrage ind i et professionelt samarbejde på 0. årgang.

Ved udvælgelsen lægger vi vægt på uddannelse og erfaring fra folkeskolen. Vi vil, hvis vi indkalder dig til en samtale, bede dig om at forberede en lektion til 0. klasse i dansk eller matematik, så du kan give os en forsmag på din tilgang til undervisning. Vi vil også bede dig forholde dig til Lystrup Skoles professionelle børnesyn, som vi linker til her

Løn og ansættelsesvilkår:
Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer, medmindre stillingen er omfattet af en forhåndsaftale, som kan danne grundlag for lønfastsættelsen
  
Ugentligt timetal: 37 timer.

Stillingen er ledig fra den 1. august 2024.

Der vil blive indhentet børne- og straffeattest og ansættelse sker under forudsætning af, at attesterne ikke viser, at du er uegnet/uværdig til stillingen. Du kan læse mere her om hvordan vi behandler dine oplysninger her.

Hvis du vil vide mere:
For yderligere oplysninger kan pædagogisk leder Sidsel Rudbeck Pallesen kontaktes på telefon 23844845.

Ansøgning
Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
 
Ansøgningsfrist: den 22. maj 2024.
 
Vi forventer, at afholde ansættelsessamtaler mandag den 27. maj 2024. 

Om os
Lystrup Skole er en folkeskole i Aarhus Kommune med 530 børn og ca. 70 medarbejdere. Lystrup Skole er bygget som en klyngeskole i 1974 med klasselokaler, der støder op til fællesrum og store legeplads- og udeområder.

Vi har glade børn, der trives godt og interesserede forældre, der bakker op om skolen. Skolens hverdag bygger på et godt læringsmiljø, på arbejdsglæde, samt et dejligt menneskeligt fællesskab på kryds og tværs blandt alle medarbejdere på skolen.

Alle Lystrup Skoles medarbejdere står på ”Lystrup Skoles professionelle børnesyn” i vores arbejde med eleverne. Vi har fokus på stærkt teamsamarbejde og en professionel tilgang til jobbet. Vi er en organisation i stor udvikling, som hele tiden lærer og udvikler sig – det gælder børn, forældre, medarbejdere og ledelse. Vi arbejder med at vejledere og andre medarbejdere har en central rolle i vores udviklingsarbejder.

Lystrup Skoles medarbejdere sætter en ære i, at alle medarbejdere, såvel nye som ”gamle” medarbejdere, studerende, vikarer og frivillige, føler sig velkomne og godt tilpas på skolen og i medarbejderfællesskabet.
 

 
  
Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads, hvor 28.000 professionelle og passionerede kollegaer hver dag arbejder for at gøre visioner til virkelighed og skabe værdi for borgere og samfundet omkring os. Vi er en arbejdsplads, der vægter faglighed og samarbejde højt og vi tror på, at vores forskelligheder er med til at gøre Aarhus for en god by for alle.   

Sammen arbejder vi for en bæredygtig og inkluderende by, hvor både ansatte, borgere, virksomheder og naturen kan trives og blomstre. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 

 

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Aarhus Kommune, Lystrupvej 256, 8520 Lystrup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 22-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6045009

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet