DII Hasselhaven søger en faglig velfunderet og nærværende pædagog

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du en initiativrig og fagligt funderet pædagog, der både kan fordybe dig i legende, omsorgsfulde og udviklende relationer og samtidig tage lederskab i organiseringen af en vuggestuegruppe? Så er det måske dig vi søger til en fast stilling i DII Hasselhaven.

Om jobbet:
I DII Hasselhaven søger vi en uddannet pædagog til vores vuggestuegruppe. Stillingen er på 32-34 timer med start d. 1. februar 2024. Vi er dog fleksible, så ønsker du et andet timetal eller startdato for ansættelse, kan vi snakke om det.

Det er ikke vigtigt for os, om dette er dit første eller sidste pædagogjob – det vigtige for os er, at du er en omsorgsfuld, tydelig og imødekommende voksen, der med din faglighed både kan lære nyt og lære fra dig. Som vores nye kollega skal du bidrage til videreudviklingen af anerkendende, nysgerrige og legende fællesskaber blandt børn og voksne i Hasselhaven. Værdsætter du faglig udvikling, nærvær, omsorg og leg i børnehøjde, så er det måske dig, vi søger.

Vi er et lille hus, med to børnehavegrupper med 19 børn i hver og en vuggestuegruppe på 17 børn. Vuggestuegruppen deler sig op i to aldersopdelte stuer hver formiddag, for at skabe rum til leg, læring og relationsdannelse. Din vigtigste opgave bliver at skabe en tryg og udviklende ramme og hverdag for børn i alderen 0-3 år.

Ud over at være med til at skabe rammerne på stuen, skal du også tage del i den daglige planlægning og udførelse af aktiviteter i hele huset. Da vi er et lille hus, arbejder vi tæt sammen og har ofte temaer på tværs, hvor vi samarbejder ud fra et fælles læreplanstema.

Som vores kollega i Hasselhaven bliver du en del af et kollegialt fællesskab med en høj faglighed, hvor alle arbejder med afsæt i Stærkere Læringsfællesskaber, Neuropsykologisk Relationel Pædagogik og dagtilbuddets pædagogiske læreplan. Vi har i øjeblikket særligt fokus på legende børnemiljøer, der indbyder til rollelege, bevægelseslege osv. Som en del af en stærk faglig praksis, evaluerer vi løbende aktiviteter samt børnegruppens udvikling ved brug af progressionsmodeller og læringscirkler, så det er vigtigt for os, at du kan se dig selv som en del af dette. 

Din profil:
Som vores kommende kollega, brænder du for at sikre deltagelsesmuligheder og gode læringsmiljøer for alle børn hele dagen, og du kan facilitere et pædagogisk miljø, der danner et trygt grundlag for leg, læring og udvikling. Du er faglig bevidst, og ved hvornår du skal gå foran, ved siden af og bagved, alt efter barnets eller børnegruppens nærmeste udviklingszone. Det er særligt vigtigt for os, at vores kommende kollega rummer følgende kvaliteter eller kan se dem som mulige læringspotentialer:

Du er imødekommende, omsorgsfuld og tydelig i mødet med børnene.

Du har fokus på den positive relation med børnene og tager ansvar for, at børnefællesskaberne trives.

Du tager ansvar for den daglige organisering af børnegruppen, med sans for både at skabe udviklende rammer for det enkelte barn såvel som børnefællesskabet.

Du prioriterer forældresamarbejdet og inddrager forældrene i arbejdet omkring børnenes trivsel, læring, udvikling og dannelse.

Du har lyst til at være en del af et fagligt fællesskab, der tør sætte egen faglighed og praksis i spil.

Du kan lide at lege og skabe legende fællesskaber og læringsmiljøer i den daglige praksis.

Derfor skal du vælge os:
Vi er et mindre hus der prioriterer arbejdsmiljøet og det kollegiale samarbejde højt – har vi det godt med hinanden som voksne, smitter det af på børnegruppen.

Vi er en fagligt velfunderet personalegruppe, som er engageret i arbejdet omkring det enkelte barns deltagelse i børnefællesskabet. 

Vi giver dig mulighed for at arbejde med netop din særlige pædagogiske interesse, hvad enten det er udeliv, musik, motorik eller noget helt andet.

Du får særlig erfaring med at arbejde ud fra principperne i ”Neuropsykologisk Relationel Pædagogik”.

Du får rig mulighed for at styrke din faglighed og udvikle dig på de punkter, der giver mening for dig.

Vi arbejder i et dagtilbud, som samarbejder på tværs af afdelinger og dyrker det sociale i dagtilbuddet. 

Løn og ansættelsesvilkår:
Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer, medmindre stillingen er omfattet af en forhåndsaftale, som kan danne grundlag for lønfastsættelsen
  
Ugentligt timetal: 32-34 timer.

Der vil blive indhentet børne- og straffeattest og ansættelse sker under forudsætning af, at attesterne ikke viser, at du er uegnet/uværdig til stillingen. Du kan læse mere her om hvordan vi behandler dine oplysninger her.

Hvis du vil vide mere:
For yderligere information om jobbet kan du kontakte pædagogisk leder Jakob Tarp på telefonnummer 41848514 i tidsrummet 9-15. 


Ansøgning
Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
 
Ansøgningsfrist:  15. december 2023.
 
Vi forventer at afholde samtaler d. 18. og 19. december.
 

Vi ser frem til at høre fra dig.


Om os
Hasselhaven er en integreret institution, som er normeret til 17 vuggestuebørn og 38 børnehavebørn fordelt på en vuggestuegruppe og to børnehavegrupper. I børnehaven er der fire pædagoger, en pædagog i fleksjob, samt to-tre medhjælpere. I vuggestuen er der to pædagoger, to medhjælpere og to studerende.

Vi er en del af Lystrup-Elsted Dagtilbud, som består af 700 børn og 210 medarbejdere fordelt på 10 afdelinger. Fælles for dagtilbuddet er, at vi arbejder på at skabe gode læringsmiljøer og fællesskaber for alle børn. I 2022-2024 har alle medarbejdere i Lystrup-Elsted Dagtilbud deltaget i et uddannelsesforløb i Neuropsykologisk Relationel Pædagogik. Derfor har vi i hele dagtilbuddet stort fokus på relationens og legens betydning for barnets udvikling. 

Dagtilbuddet prioriterer medarbejderne højt og der bliver årligt arrangeret fester/arrangementer på tværs af afdelinger, ligesom det prioriteres, at alle pædagoger får egen Chromebook og alle medarbejdere får egen flyverdragt og regntøj til rådighed. 

Du kan læse mere om Hasselhaven og Lystrup-Elsted Dagtilbud på vores hjemmeside her.
 

 
  
Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads, hvor 28.000 professionelle og passionerede kollegaer hver dag arbejder for at gøre visioner til virkelighed og skabe værdi for borgere og samfundet omkring os. Vi er en arbejdsplads, der vægter faglighed og samarbejde højt og vi tror på, at vores forskelligheder er med til at gøre Aarhus for en god by for alle.   

Sammen arbejder vi for en bæredygtig og inkluderende by, hvor både ansatte, borgere, virksomheder og naturen kan trives og blomstre. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 

 

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Aarhus Kommune, Hasselhaven 1, 8520 Lystrup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 15-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5951798

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet