AFTENSYGEPLEJERSKE TIL SUNDHEDSENHEDEN SKELAGER

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Om jobbet:
Er du sygeplejerske fordi du ikke kan lade være   

Brænder du for at varetage sygepleje til borgere med komplekse problemstillinger, der har brug for grundlæggende samt avanceret sygepleje, og hvor hverdagen er præget af uforudsigelighed? Så er det dig, vi søger!  

Stillingen som aftensygeplejerske i sundhedsenheden forudsætter at du trives med at arbejde selvstændigt og struktureret. Som sygeplejerske i sundhedsenheden varetager du sygeplejefaglige opgaver i borgers eget hjem herunder komplekse og ustabile sygeplejeindsatser og borgeroplæring. Sundhedsenheden Skelager samarbejder med hele område Nord, hvorfor der må forventes at man dækker et større geografiske område i samarbejde med de andre sygeplejersker der er på vagt i Nord.   

Du møder alle slags borgere – fra børn til ældre, fra ressourcestærke til ressourcesvage – med akutte, kroniske, somatiske og psykiatriske lidelser. Dette fordrer, at du har gode kommunikative evner samt formår at yde nærværende sygepleje, også i pressede situationer.  

Din måde at yde sygepleje på tager altid afsæt i borgerens egne ressourcer, og målet er oplære borgeren eller dennes netværk, for at gøre vedkommende så selvhjulpen som muligt. Vi vægter derfor, at du har en rehabiliterende tankegang og kan arbejde med borgeroplæring.   

Sundhedsenheden består af både sygeplejersker, ergoterapeuter, fysioterapeuter, diætister og SSAer og SSHer. Sammen arbejder vi med et rehabiliterende sigte og har fokus på borgeroplæring og gode sammenhængende forløb.  

Hvis du kan se dig selv ind i det ovenstående og bidrage hertil, er det dig, vi står og mangler.  
Vi gør opmærksom på, at stillingen ligger inden for det døgndækkede område. P.t. består tjenesten primært af aftenvagter, og weekendarbejde hver 2. uge i aftenvagt. Du vil fast skulle arbejde mandag og tirsdag aften samt weekender i lige uger. 

Din profil:
Om du er nyuddannet eller har erfaring spiller ingen rolle. Så længe du er åben for udvikling, skal vi nok klæde dig på til opgaven.  

Trives med at yde sygepleje i komplekse borgerforløb med mange forskellige samarbejdspartnere.  

Du er bevidst om, hvad det gode samarbejde er – både internt og eksternt.  

Er god til at koordinere, strukturere og prioritere tid og opgaver.  

Kan holde overblik i pressede situationer.  

Trives med at arbejde selvstændigt i nogle situationer og som et team i andre.  

Har flair for at få borgerens ressourcer i spil.  

Har kørekort. 

Derfor skal du vælge os:
Du får nogle kollegaer der sætter samarbejde og fællesskabet højt.  
Du bliver en del af et stærkt og fagligt kompetent team med trofaste og positive kolleger  
En spændende arbejdsplads, hvor faglighed og trivsel er i fokus.    
Et introduktionsprogram tilrettelagt efter dine individuelle behov. 

Løn og ansættelsesvilkår:
Stillingen ønskes tiltrådt hurtigst muligt eller senest den 1. august 2023.

Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst som sygeplejerske. Lønniveauet er som udgangspunkt grundløn ekskl. pension.  

Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.   

Ugentligt timetal: fuld tid eller efter aftale.


Hvis du vil vide mere:
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til leder Gitte Krabbe, tlf. 4185 8427 eller på mail gikra@aarhus.dk 
 

Ansøgning
Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
 
Ansøgningsfristen er den 21. juni 2023.

Vi forventer at afvikle jobsamtaler løbende.

I Magistratsafdelingen for Sundhed og Omsorg har vi en generel politik om, at der ved ansættelser indhentes referencer og evt. straffeattest. Du må derfor forvente at blive anmodet herom, hvis vi tilbyder dig stillingen.


  
Om Sundhed og Omsorg og Aarhus Kommune: 
Aarhus Kommune betragter mangfoldighed som en ressource og opfordrer derfor alle - uanset alder, køn, handicap, livsstil, religion eller etnisk tilhørsforhold - til at ansøge stillingen.

Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 
Leder- og medarbejderroller
Via linket nedenfor finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement
 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Aarhus Kommune, Skelagervej 33, 8200 Aarhus N

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 21-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://aarhus.career.emply.com/ad/aftensygeplejerske-til-sundhedsenheden-skelager/l4lfnz/da

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5848301

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet