Inspirerende deltidsundervisere i softwareteknologi søges til Institut for Elektro- og Computerteknologi, AU

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du en passioneret it-ingeniør eller softwareudvikler med lysten til at dele din viden og erfaring med vores dygtige studerende sideløbende med din karriere i erhvervslivet?
På Institut for Elektro- og Computerteknologi, Aarhus Universitet søger vi engagerede deltidsundervisere fra den danske software branche til vores diplomingeniøruddannelse i softwareteknologi til semesterstart efter sommerferie.
Vi ønsker at styrke samspillet med industrien endnu mere, og det er her, du kommer ind i billedet!
 

Forventet startdato og varighed

Stillingen som deltidsunderviser er fleksibel og tilpasses dine øvrige arbejdsforpligtelser. Arbejdsopgaver og timetal aftales med instituttet forud for hvert semester.
Der er tale om en tidsbegrænset stilling fra 15. august 2023-31. januar 2024. Der tages stilling til videre ansættelse før hvert semester.
 

Jobbet som deltidsunderviser

Vi underviser i en bred vifte af fag - lige fra grundlæggende programmering til avanceret embedded softwareudvikling, back- og frontend, funktionel programmering mm. Undervisningen kombinerer teori og praksis og er ofte koblet med et projekt. Du vil også kunne vejlede i semester- og bachelorprojekter, hvor de studerende får mulighed for at anvende deres færdigheder i praksis.
Som deltidsunderviser vil du få mulighed for at formidle din faglige viden og ekspertise inden for det område, du brænder mest for, samtidig med at du giver de studerende værdifulde indsigter fra erhvervslivet krydret med dine egne "røverhistorier" fra den virkelige verden.
Du vil ikke være alene i denne rolle. Du vil blive en del af et dedikeret kursusteam, hvor du vil samarbejde med erfarne kolleger, der kan bidrage med deres egen faglighed.
Vi tror på, at et solidt samarbejde mellem industri og uddannelsesinstitutioner er væsentligt for at uddanne højt kvalificerede ingeniører, der er rustet til fremtidens udfordringer.
 

Din profil

  • Dybdegående viden inden for softwareteknologi og softwareudvikling.
  • Erfaring med forskellige programmeringssprog og udviklingsmiljøer.
  • Evne til at formidle komplekse tekniske begreber på en letforståelig måde.
  • Engagement i studerendes læring og udvikling.
  • Gode samarbejdsevner og evnen til at arbejde i et team.
  • Kvalifikationsniveauet er en kandidat eller ingeniøruddannelse.

Bliv en del af vores institut, hvor du kan dele din passion for softwareudvikling med vores ambitiøse studerende og kolleger. Sammen kan vi uddanne de kommende eksperter på området!
 

Hvem vi er

Institut for Elektro- og Computerteknologi blev etableret i januar 2021 og har i dag ca. 1400 studerende. Vi udbyder diplom- og civilingeniøruddannelser inden for softwareteknologi, elektroteknologi, energiteknologi, sundhedsteknologi og biomedicinsk teknologi.  
Vi er en del af et top-100 universitet, og vi uddanner nogle af landets mest eftertragtede ingeniører, der kan omsætte teori til værdiskabende løsninger i erhvervslivet. 
Vi tror på, at fremtidens it-sektor har brug for folk, der kan tænke kritisk og skabe gennemtænkte, pålidelige og sikre IT-systemer til gavn for samfund og mennesker.  
Vi tror også på, at vores ansatte trives og udvikler sig bedst som både forskere, underviser og mennesker, når de har en høj grad af fleksibilitet i arbejdet og tid til at de både kan fordybe sig, forundres og begejstres.  
Læs mere om ECE og vores kultur her.  
 

Arbejdssted og ansættelsesområde

Arbejdsstedet er Institut for Elektro- og Computerteknologi, Aarhus Universitet, Finlandsgade 22, 8200 Aarhus N og ansættelsesområdet er Aarhus Universitet med tilhørende institutioner.
 

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål, ønsker at høre mere om de forskellige fag eller bare har brug for yderligere information, er du velkommen til at kontakte Jens Bennedsen på jbb@ece.au.dk eller ringe på tlf. 41893090.
 

Deadline

Alle ansøgninger skal være modtaget senest den 12. juli 2023.
 


Formalia

Ansættelse og aflønning sker i henhold til Cirkulære om aftale om eksterne lektorer og undervisningsassistenter ved universiteter m.fl. under Uddannelses- og forskningsministeriet.

Ansættelse som undervisningsassistent forudsætter kvalifikationer på kandidatniveau.
Kvalifikationskrav og stillingsindhold er yderligere beskrevet i stillingsstruktur for videnskabeligt personale ved universiteter.

Aarhus Universitet vil være en attraktiv og inspirerende arbejdsplads for alle og ønsker en kultur, hvor hver enkelt kan udfolde og udvikle sig. Vi ser ligestilling og diversitet som en styrke og opfordrer derfor alle interesserede til at ansøge.

Ansøgning sendes via Aarhus Universitets rekrutteringssystem, som kan tilgås under stillingsopslaget på Aarhus Universitets hjemmeside.
 


Om Aarhus Universitet

Aarhus Universitet er et fagligt bredt og forskningsintensivt universitet med høj kvalitet i uddannelse og forskning, og et stærkt engagement i samfundsudviklingen nationalt og globalt. Universitetet tilbyder et inspirerende uddannelses- og forskningsmiljø for 38.000 studerende og 8.300 medarbejdere med en årlig omsætning på 7,0 mia. kr. Læs mere på www.au.dk

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Aarhus Universitet, Finlandsgade 22, 8200 Aarhus N

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 12-07-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://AU.emply.net/recruitment/vacancyApply.aspx?publishingId=5d7758ce-c994-47c4-8235-f45baf469cb0

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5859637

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet